Brud truer med at stikke af, hvis ikke forældre betaler 250.000 kroner til bryllup

Foto: Shutterstock.com

En kvinde var langt fra tilfreds med det budget, hendes far havde lagt til side til hendes bryllup, og truede derfor med at stikke af, hvis ikke der blev kastet flere penge i den store begivenhed.

For nogle, er brylluppet en af de største dage i livet, og der skal derfor ikke spares, på noget som helst. Det er selvfølgelig helt op til folks selv, hvordan de ønsker at bruge deres penge, men når et bryllup bliver betalt af andre, hvor mange krav, kan man så tillade sig at stille? 

Svaret er tilsyneladende ‘en hel masse’ - hvert fald for denne amerikanske kvinde.

Læs også

Stor opdagelse: Forskere genopliver 24.000 år gammelt nedfrosset dyr

En fremtidig brud har for nylig hævdet, at hendes forældre generøst skulle dække udgifterne til hendes bryllup, og hendes far havde sat hende et budget på næsten 250.000 kroner - det skriver Mirror.

Hun begyndte at planlægge begivenheden, og var glad for at finde ud af, at hun tilsyneladende ville være i stand til, at holde sig indenfor budgettet.

Spændingerne begyndte imidlertid at øges, da hendes den kommende bruds mor, meddelte kvinden, at forældrene havde været nødt til at skære i budgettet, så det nu kun var cirka halvdelen af beløbet, der var til rådighed.

I et anonymt indlæg på Reddits Am I The A ** hulforum afslørede bruden hele historien, i håbet om at få støtte fra andre brugere på hjemmesiden.

Datteren var ikke imponeret og argumenterer for, at hendes forældre har råd til at betale en stor sum for hendes bryllup, da de "tjener gode penge" og siger, at de i første omgang ikke skulle have tilbudt hende det større beløb.

Hun fortsætter med at diskutere, hvordan hun er deres eneste datter og klager over, at de netop har købt hendes bror en flot bil.

"Jeg er for nylig forlovet, og jeg er begyndt at planlægge mit bryllup. Jeg er den eneste pige, og mine forældre tjener gode penge (ca. 4 millioner kroner årligt), så de har altid sagt, at de ville betale for mit bryllup, når jeg beslutter at blive gift, ”skrev hun og fortsatte:

"Jeg satte mit budget omkring 150.000 kroner, og begyndte at danne overblik over mødested, fotograf, videograf osv. Min far sagde, at budgettet var 250.000 kroner (som jeg vidste, at jeg ville være langt under), så jeg ikke skulle stresse planlægningsprocessen.

"Min mor har konsekvent skubbet mig til, at have et billigere bryllup og sagt, at hun ville give mig et par tusinde i gave, hvis jeg gør det.

”Min forlovede og jeg er enige om, at vi hellere vil have et dejligt, fuldendt bryllup end at acceptere gaven,”

Konflikten blev tilsyneladende så voldsom, at kvinden truede sine forældre med, at stikke af, hvis ikke hun fik det budget, der i første omgang var lovet.

Selv et bryllup til 150.000 kroner, burde kunne lade sig gøre for de fleste, men den kommende brud og forældre, var tilsyneladende ikke helt enige om, hvordan brylluppet skulle afholdes. Særligt synes den anonyme kvinde at være frustreret over, at familien generelt ikke har problemer med at bruge mange penge.

"Jeg ville ikke være så ked af det, hvis budgettet havde været 120.000 kroner fra begyndelsen, men det ser ud som om de trak dette tal ud af luften. De oprettede også dette budget, efter at min mor brugte 18.000 kroner på min kjole og slør, så jeg Jeg er nu tilbage med 100.000,”

Men hvis den stakkels brud, havde håbet på, at finde støtte online, er hun nok blevet ganske skuffet.

Mere end 1.500 mennesker har kommenteret Reddit- indlægget for at dele deres tanker - hvor mange er enige om at "alle er forfærdelige".

Læs også

Efter online orgie med 30.000 involverede: 'Smart sexlegetøj bliver normen'

En skrev: "Undskyld, men du lyder utroligt privilegeret, når dine forældre kun giver dig 120.000 kroner til en enkelt dagsbegivenhed. Det er en årsløn for nogle mennesker,”

Andre fokuserer på, at kvindes trussel om at stikke af, ikke gør hendes situation mere sympatisk, og sætter endda spørgsmålstegn ved, hvor meget brylluppet og selve vielsen egentlig betyder for kvinden, hvis det hele alligevel kan være ligegyldigt, får hun ikke sit ønskede budget.