Brud var nødt til at aflyse bryllup: Gæster nægtede at deltage på grund af bizart krav

Foto: Shutterstock

Brudeparret var nødt til at aflyse deres overdådige bryllup, hvilket efterlod bruden meget utilfreds.

Bruden, der kaldes "Susan", da hun ønsker at forblive anonym, stod til at skulle blive forenet med sit livs kærlighed ved et bryllup - men fire dage før bryllupet blev det aflyst. 

Brudeparret kunne nemlig ikke betale omkostningerne, som endte med at løbe op i omkring 300.000 kroner, hvilket også var en af årsagerne til, at de slog op med hinanden. 

Det skriver Daily Mail. 

Læs også

84-årig mand fik kat foræret af ven: Kort tid efter reddede den hans liv

I kølvanden af ovennævnte valgte bruden at skrive et Facebook-opslag for at skyde med skarpt mode dem, hun mente, var skyld i udfaldet. 

"Kære venner. Det er med stor sorg, at jeg må informere jer om, at vores bryllup er aflyst. Jeg beklager, at aflysningen sker bare fire dage, før brylluppet skulle være fundet sted."

"Desværre er vi gået fra hinanden efter et par nyere og uoprettelige problemer. Vi har besluttet at afslutte forholdet og ikke lægge fremtidige planer med hinanden."

Hun forklarer herefter, hvad hun mener, var årsagen til bruddet, da hun fortæller, at bryllupsgæsterne var blevet bedt om at betale 10.000 kroner som en forudsætning for at kunne deltage, hvilket de nægtede. 

"Jeg forlangte udtrykkeligt penge som bryllupsgave. Hvordan skulle vi dog kunne holde vores drømmebryllup, hvis vi ikke har penge nok?"

"Vi har ofret så meget, og vi har kun bedt hver gæst om 10.000 kroner. Vi har talt med flere af vores indbudte gæster, der lovede, at de ville give endnu flere penge for at opfylde vores drøm."

"Så vores anmodning om 10.000 kroner per person var ikke noget særligt. Vi havde gjort det klart. Hvis du ikke kunne betale, kunne du ikke deltage i vores overdådige bryllup."

Der var i alt otte, som var villige til at betale 10.000 kroner, hvilket Susan og hendes forlovede blev rasende over. 

Det hele blev dog værre, da også brudepigerne meldte afbud, hvorefter hun oprettede en GoFundMe-indsamling i håb om at kunne holde drømmebrylluppet.

Brudgommen foreslog Los Vegas som et billigt alternativ, hvilket dog fik Susan til at tænde af. 

Parret slog op ikke længe efter. 

Susan deaktiverede efterfølgende sin Facebook-konto.

Læs også

Lidl kommer med nyhed på hylderne

 

Dagens Gossip