Brudens far begår katastrofal fejl på kirkegulvet: 'Hvordan sker det her?'

Skrevet af Nicolai Busekist

17 uger siden

|

17/01/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En bruds far stod bag en stor fejltagelse på kirkegulvet, da han skulle følge sin datter op til alteret.

Dagens topnyheder

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange ting, der kan gå galt under et bryllup. Sådan forholder det sig desværre, selvom mange håber på et perfekt og fejlfrit bryllup.

Det er dog de færreste, der har oplevet at stå i samme situation som den 36-årige Sarah Grundman-Connors. Hendes far begik nemlig noget af en brøler, da han skulle følge hende op ad kirkegulvet.

Det er dog de færreste, der har oplevet at stå i samme situation som den 36-årige Sarah Grundman-Connors. Hendes far begik nemlig noget af en brøler, da han skulle følge hende op ad kirkegulvet.

Da han skulle følge hende op til alteret i kirken, havde han tilsyneladende glemt at få spændt sit bælte. Midt i det hele måtte han stoppe op, fordi hans bukser faldt ned om anklerne på ham, og dermed afslørede hans hvide underbukser.

"Til alle brude i 2024. Sørg for, at den, der følger dig op ad kirkegulvet, har seler på," siger Sarah i en video, som hun har delt på det sociale medie TikTok.

Ifølge New York Post er hendes video endt med at blive enormt populær, da den på kort tid er blevet set mere end 300.000 gange.

I denne video fortæller hun ikke blot om sit bryllup, der fandt sted i Asbury Park i 2021. Hun viser også en optagelse af, hvad der skete, da hendes 74-årige far skulle følge hende op ad kirkegulvet.

Mens hele kirkens øjne var rettet mod Sarah og hendes far, faldt hans bukser ned. Og han nåede ikke at få fat i dem, før de hang om anklerne på ham.

Derfor er han nødt til at slippe sin datters arm, så han kan trække sine bukser op. Derefter fortsætter de mod alteret, så Sarah endelig kan sige ja til et af livets helt store spørgsmål.

I videoen ser man også, at Sarahs bryllupsfotograf er hurtig til at reagere på den chokerende episode. Hun springer nemlig ind foran kameraet, der bruges til at optage videoen, så hun kan tage billeder af, hvad der udfolder sig.

"Fotografernes reflekser er i top," har en bruger skrevet som kommentar til videoen.

"Hvordan sker det her? Jeg har aldrig bare gået, og mine bukser falder ned," lød det fra en anden.

"Dette skete også ved mit bryllup, men for brudgommen dog, Vi kan grine af det nu," afslørede en anden nylig brud.

Selvom Sarah næppe havde regnet med, at det var noget, der skulle ske midt på kirkegulvet, så tog hun det i stiv arm. Det samme var tilfældet for hendes far, som heller ikke har noget imod, at hun har delt videoen på de sociale medier.

"Jeg vidste, at min far ikke ville ligeglad, hvis jeg delte videoen. Og det er ærligt talt blevet et af de bedste minder fra min bryllupsdag og for min familie," fortalte hun til People.

"Vi elsker at genfortælle historien, og nu hvor den er overstået og færdig, kan vi se tilbage og bare smile."

"Livet er for kort, og jeg ønskede virkelig, at min bryllupsdag skulle være afslappet og virkelig sjov. Jeg tror, det var en af de bedste måder, det kunne være begyndt med det tema."