Brugte særlig rutine til at tabe sig 25 kg: I dag er hun ikke til at kende

Skrevet af Nicolai Busekist

05/12/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde brugte en særlig rutine til at tabe sig 25 kg. I dag ligner hun en helt anden kvinde.

Mest læste i dag

Hvis man har et ønske om at tabe sig, handler det ofte om at kombinere sund kost med motion. Det kan lyde simpelt, men når man står i det, er det ikke altid helt så let.

Derfor er der desværre mange, der giver op, inden de overhovedet er kommet i gang. Dette ønsker en ung kvinde nu at gøre op med. Af denne grund har hun delt en video på det sociale medie TikTok, hvor hun deler den rutine, som hun selv brugte til at tabe sig 25 kg.

Kvinden, hvis navn er Maci, fortæller i sin video, at det kun kræver et løbebånd. Det er nemlig på løbebåndet, at hun har gennemført sin rutine. Det skriver The Sun.

Hun fortæller også, at hun fulgte sin rutine i et år, inden hun havde tabt sig 25 kg. På forhånd havde hun sat sig for, at hun gerne ville tabe sig netop 25 kg.

"Vi starter med at gå i halvandet minut på 3,5 hastighed og derefter overgår vi til 30 sekunders spurt," sagde hun.

Med andre ord, så er det en form for intervaltræning, som Maci har gjort brug af for at tabe sig. I videoen fortæller hun, at hun ofte brugte 10 minutter på løbebåndet.

"Start forfra og gentag i 10 minutter. Det ændrede alt," siger hun i sin video.

For at vise, hvor meget hun har forandret sig, ifører hun sig det samme outfit, som hun er iført på hendes før-billede. I videoen deler hun også et billede af sig selv fra en aften i byen, hvor hun er iført en blå top og tilhørende nederdel.

"Samme outfit, men det føles bare en lille smule... større nu," siger hun.

Hun lægger naturligvis ikke skjul på, at hun er rigtig glad for, hvordan sættet sidder på hende. Og det er da også svært at komme udenom, at det sidder bedre på hende på efter-billedet.

I kommentarsporet er der flere, der har delt deres tanker om videoen. Flere har rost hende for den flotte forvandling, mens andre takker hende for at have delt sin rutine.

"Jeg gør det i øjeblikket. Det virker. Det forbrænder fedt i timevis efter træningen," har en bruger skrevet.

"Jeg tabte mig 7 kg ved at gøre dette samtidig med, at jeg var opmærksom på min kost," skrev en anden.

"Dette ændrede alt for mit vægttab. Jeg lavede en lignende rutine på løbebåndet efter styrketræning," skrev en tredje.

"Godt for dig. Du ser så godt ud," lød det fra en fjerde bruger på det sociale medie.