Bryllupsgæst håner 'nærig brud', der kræver 2.000 kr. fra hver gæst, der vil deltage i brylluppet

Skrevet af Nicolai Busekist

02/04/2024
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Bryllupsgæsten afslører, at hun har modtaget en invitation til et bryllup, der inkluderer en pris for deltagelsen.

Mest læste i dag

Bryllupper kan være dyre. Meget dyre. Der skal tænkes på mad og drikke, tøj og underholdning. Det har fået en brud til at vælge en utraditionel løsning, hvilket hun er blevet kritiseret for. Hun har nemlig valgt at tage betaling fra gæsterne, der skal deltage i festlighederne.

Hendes 'pinlige' anmodning er blevet afsløret af en af gæsterne i et opslag på det populære forum Reddit. Hun lavede dette opslag på platformen for at spørge, om det var acceptabelt eller ej.

"En af mine nærmeste venner skal giftes og tager betaling fra sine gæster for at kunne deltage i brylluppet. Jeg har altid vidst, at hun var nærig, så på en måde er jeg ikke overrasket," skrev gæsten i sit opslag ifølge Daily Star.

"Men dette er virkelig ikke normen i det land, jeg bor i. Men det ser ud til, at folk født i 90'erne som mig er begyndt at tage betaling for deres bryllupper, hvilket bare er pinligt."

Vennen sagde, at inviterede gæster blev tilbudt tre muligheder for at deltage samt betale: at deltage i brylluppet, hvilket vil koste 65 dollars (ca. 450 kr.), at deltage alene eller slet ikke at deltage.

"Der stod ikke engang, hvad prisen dækker over. Men efter at have søgt efter det på Google, står der, at det inkluderer mad, musik, dekorationer og stedet. Så de vil vitterligt have, at gæsterne betaler for dekorationerne," skrev hun.

Bruden og gommen forventede også, at gæsterne betalte, hvis de valgte at deltage i en middag aftenen før brylluppet. Hvis man som gæst ønsker at overnatte på stedet, så er det også noget, som man selv skal betale for.

Derudover var der en side, hvor man som gæst kunne vælge at bidrage med penge til en gave. Det medførte, at hvis gæsten deltog i alt, ville det koste 300 dollars (over 2.000 kr.).

Reddit-brugeren påstod, at bruden havde arvet en masse penge fra sin bedstemor, samt at hun ejer et hus, og at hendes kommende mand har et godt og velbetalt job.

De har også en båd og er i øjeblikket ved at renovere deres hus. Så bryllupsgæsten mener, at de har råd til brylluppet, men prøver at gøre det 'smart', fordi de er 'nærige'.

Siden opslaget blev delt online, har opslaget fået 1.400 likes og dusinvis af kommentarer. En bruger skrev blandt andet: "Det er ikke fair," mens en anden skrev: "Ingen bør behøve at betale en øre. En gæst er en gæst og betaler ikke."