Buschauffør reddede dagen, da grædende Axel skulle alene i skole

Foto: YouTube / BRProud News - NBC Local 33 / Fox44

Den lille dreng Axel var meget ked af det, da han skulle alene i skole for første gang. Heldigvis mødte Axel en helt ombord på bussen.

Det kan være meget angstprovokerende for både børn og voksne, at sende sit barn af sted alene i skole. Tanken om at der kunne ske noget, er svær at pakke væk, men på et ellers andet tidspunkt er man nødt til at slippe frygten.

Læs også

Personale forhindrede 96-årig mand i at gå i bad i 4 uger: De var bange for corona

Den frygt skulle Amy Johnson forsøge, da hun skulle lade sin søn Axel køre af sted i skolebussen for første gang alene.

Axel var dog mere ræd end sin mor, det var tydeligt, da bussen ankom.

“Han var meget glad, da han skulle af sted, men da bussen drejede rundt om hjørnet, blev han meget stille. Bussen åbnede døren, og jeg kiggede på ham, og så begyndte han at græde,” fortæller moren Amy til CNN.

Det amerikanske medie har ikke taget fat i moren, fordi hendes søn blev ked af det på vej til skole. Nej, de tog fat i hende, fordi Axels tur i skolebussen endte med at gå viralt.

For at finde årsagen til dette, skal vi have fat i buschaufføren.

Rakte sin hånd bagud

Buschaufføren Lane bemærkede nemlig hurtigt, at der var noget galt med Axel. Hun kunne se hans angst, og hun trådte derfor i karakter.

Foto: YouTube / BRProud News - NBC Local 33 / Fox44

“Jeg sagde til ham. Ven, du skal nok klare det her, og du får det så sjovt,” lyder det fra buschaufføren Lane til det amerikanske medie.

“Jeg lagde min hånd bag sæden, for at vise, at han kunne holde fast i den, hvis han ville. Jeg kunne se, at han havde brug for komfort, og det var det bedste, jeg kunne gøre på det tidspunkt,” lyder det fra Buschaufføren.

Blev hyldet af politiet

Axel tog imod den udstrakte hånd, og det hjalp ham med at finde ro. Tårerne begyndte han at holde tilbage, og pludselig følte han sig sikker, mens han sad på sædet bag buschaufføren, som han holdt i hånden.

Foto: YouTube / BRProud News - NBC Local 33 / Fox44

Lane vidste dog ikke, at der var en, der havde taget et billede af hændelsen.

“Personligt troede jeg ikke, at det var så stort. Det var bare noget, jeg følte, jeg var nødt til. Hvis du ser nogen, der har det svært, så skal du bare række ud. Du behøver ikke sige noget, men det kan gøre en stor forskel for nogens dag,” fortæller hun.

Billedet der blev taget blev delt af en lokal politistation, og deres hyldest til buschaufføren resulterede i, at den store amerikanske tv-station ville lave et interview med Lane, Axel og Amy.

 

Læs også

Kærestepar tog DNA-test: Det kostede dem forholdet

 

 

Dagens Gossip