Buschaufføren John reagerede straks da grædende dreng steg på bussen

Foto: Facebook

Da buschaufføren John så en dreng stige grædende på bussen, vidste han med det samme, hvad han skulle gøre.

Arbejder man med skolebørn til dagligt, har man som regel en ambition om altid at være der for sine elever dem. Sådan har buschaufføren John Luncefords det også - og han har bevist, at han er villig til at gå distancen for at hjælpe.

Læs også

Forældre nægter at afbryde graviditet med misdannet baby: Sådan ser barnet ud flere år efter

John Luncefords er ansat hos Kennewick School District, der er en skole i Washington i USA. Her består hans job af at køre skolens skolebus til dagligt.

Det var også på sit arbejde som buschauffør for skolen, at han en dag opdagede noget, som fangede hans opmærksomhed. Noget, som har ført til, at han har fået stor ros på skolens Facebook-side, hvor skolen skrev følgende:

"Vores medarbejdere har alle et stort hjerte", skrev Kennewick School District på det sociale medie.

En kold vintermorgen så John Luncefords nemlig en dreng stige på bussen, som havde ildrøde ører og hænder. Han havde stået og ventet på bussen i den bidende kulde, uden at have hverken hat eller handsker på.

Det besluttede John sig for at lave om på. Han tog straks sine egne handsker af og gav dem til drengen. Samtidig sagde han til ham, at det hele nok skulle blive godt. Det var dog ikke det eneste, han valgte at gøre.

Situationen var nemlig en øjenåbner for John. Derfor besluttede han sig for at køre den lille dreng og hans klassekammerater i skole. Da han havde sat dem af, kørte han forbi den nærmeste tøjbutik, hvor han købte handsker og huer i massevis.

Da han havde købt huer og handsker, kørte han tilbage til skolen, hvor han begyndte at dele dem ud til de børn, han havde set stå i kulden, uden at have handsker og huer at varme sig med.

"Jeg er selv farfar, forstår du. Ingen ønsker, at et barn skal lide sådan," lød det fra John.

Kennewick School District var meget beærede over Johns handling. Derfor besluttede de sig for at dele en hyldest til John på deres Facebook-side. Her blev opslaget taget rigtig godt imod, og endte med at gå viralt på ganske kort tid.

"Vores personale står altid klar til at hjælpe familier med det, de har brug for", skriver skolen i sit opslag på Facebook.

Og den lille dreng bliver næppe det sidste barn, der får hjælp fra den godhjertede buschauffør.

Læs også

En julegave for livet: 21-årig søn bruger sin første løn på at betale al mor og fars gæld

En lille pige havde nemlig fortalt John, at hun heller ikke havde nogen hue, da han kom vendte til skolen. Derfor tøvede han ikke med at fortælle hende, at han nok skulle skaffe hende en hue.

 

Dagens Gossip