Buschaufføren så to børn helt alene på gaden: Hun vidste med det samme at der var noget galt

Foto: Youtube

Buschauffører vil få en god oplevelse af, hvordan trafikken fungerer, men også hvordan miljøet omkring busstoppestederne normalt er.

Den amerikanske buschauffør Jeannie Mitchell troede, hun skulle have en normal dag på arbejdet, da hun pludselig så to børn, der vandrede på gaden.

De fleste ville ikke tænke mere på dette, men Jeannie blev hurtigt opmærksom på de to børn. 

Læs også

Hans far fik Alzheimers og kunne ikke huske sin familie: Så fik sønnen en idé

Hun fik et tilbageblik på en forfærdelig oplevelse, der skete for 15 år siden.

For 15 år siden forsvandt hendes fem-årige søn. Drengen havde været forsvundet i 12 timer, da en fremmed fandt den fem-årige og kontaktede politiet. Jeannie fortæller, at ventetiden var uudholdelig, før hendes søn kom hjem.

Hun handlede derfor og snakkede til de to børn, hun så langs gaden. Hun stoppede ved dem og spurgte, hvor de skulle hen, havde de ikke nogle voksne til at passe dem? 

Børnene lyttede til Jeannies spørgsmål, men det var først, da hun stod af bussen for at tale med dem, at de forklarede hende, hvordan deres situation var.

Børnene fortalte, at de var løbet fra babysitteren og skulle hen til en pårørende, men nu var de væk. Jeannie kontaktede straks politiet, som derefter fik børnenes mor til at hente dem.

Hele sessionen blev filmet af et overvågningskamera. Du kan se klippet herunder. Takket være denne kvinde nåede to små børn hjem den dag.

 

Læs også

TV 2 med stor afsløring

 

Dagens Gossip