Carolyn flyttede på kollegie: Så sendte kæresten skræmmende liste med 11 regler

01/08/2022 07:45

Henrik R

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Da Carolyn flyttede på kollegie, modtog hun en liste med 11 vanvittige regler fra hendes kæreste

Mest læste i dag

Den unge kvinde har stemplet sin ekskæreste som værende 'vanvittig' og 'kontrollerende'. Han sendte nemlig en liste med 11 regler, som han ville have, at hun skulle følge, efter hun flyttede på kollegie, fordi hun skulle starte på universitetet.

De 11 regler har Carolyn delt i en video på TikTok. Her viser hun et skærmbillede af den tekstbesked, hun modtog med de skræmmende regler.

Reglerne omfattede blandt andet, at hun altid skulle have sin placering på Find min iPhone, så han kunne holde øje med hende. Desuden forbød han hende også at have kontakt med andre drenge på kollegiet.

"Jeg tænkte, at det ville være sjovt at læse de regler, som min vanvittige, kontrollerende ekskæreste sendte til mig, inden jeg tog afsted," siger hun i videoen. "Han skrev 'vær opmærksom' med stor skrift."

Herefter viser hun listen over de 11 regler, som hendes kæreste sendte til hende. 

"Få godkendt alle outfits, du har på, af mig og min mor," læser hun højt, og tilføjer: "Jeg kan ikke se, hvad du eller din mor har at gøre med, hvad jeg har på."

Hun læste dernæst den næste regel højt, hvilket var en regel om, at hun ikke måtte have crop-tops eller stramt tøj på, hvortil hun tilføjer: "Ikke flere sports-bh'er, gætter jeg på, fordi de er lidt stramme."

Andre regler på listen omfattede: Absolut ingen druk, ingen fester, husfester eller kollegiefester, og gå ikke med andre drenges tøj.

En af de mest skræmmende regler på listen, er dog følgende regel: "Vær på dit kollegieværelse inden kl. 21.00 hver aften og FaceTime mig, så jeg ved, at du er alene."

Siden videoen er blevet delt på det sociale medie, har den fået mere end 2,5 millioner visninger. Desuden har Carolyn lavede flere andre opfølgende video, hvor hun fortæller yderligere om situationen.

I en anden video forklarer hun blandt andet, hvordan andre kan få hjælp, hvis de er i et forhold med en kontrollerende person. Hun undskylder desuden, hvis hendes video virkede ufølsom.

"Der er nogle, der siger, at de var i lignende situationer, og at deres situation eskalerede, og det er jeg så ked af. Jeg forsøgte ikke at glamourisere noget. Jeg ved, at jeg på en måde spøgte og grinede," siger hun i en opfølgende video.

"Jeg vil bare sige, at denne adfærd betragtes som misbrug. Det anses for følelsesmæssigt kontrollerende og krænkende, og hvis du er i et sådan forhold med vold i hjemmet og lignende, er der masser af hjælpemidler og hotlines, du kan ringe til," fortsætter hun.

Carolyns videoer har fået flere tusinde kommentarer, hvoraf de fleste udviser støtte til den unge kvinde, mens andre udtrykker, at de er forbløffede over ekskærestens opførsel og adfærd.

"Dette er ikke bare usikkerhed. Det er krænkende," skriver en person, mens en anden skriver: "Det her knuser mit hjerte. Jeg er glad for, at du kom ud af det."

"Jeg kan ikke beslutte mig for, hvad der er værst, men det må næsten være, at han ville vurdere dine outfits med sin mor," lyder det i en tredje kommentar.