Charlottes mor hænger sine trusser til tørre i solen: Finder pludselig besked fra naboen

Foto: Privat

Charlottes mor udnyttede det gode vejr til at tørre sit vasketøj i haven. Morgenen efter opdagede hun en besked fra sin nabo. Nu bliver hun hyldet for sin reaktion.

I den lille by Stokeinteignhead i Storbritannien bor Charlotte Wilkinson med sin familie. Deres genbo er den lokale skole, og den er nu sammen med et par blondetrusser blevet omdrejningspunktet i en kontrovers i det ellers fredelige nabolag.

Læs også

Ægtemand vil tage et billede af konen inden stort maratonløb: Blev forstyrret af klam detalje i baggrunden

Charlotte Wilkinsons mor udnyttede nemlig det gode vejr i sidste uge til at tørre sit vasketøj uden for. Men at hun valgte at lufte sit undertøj til skue for offentligheden vakte ikke just begejstring hos en af naboerne.

Morgenen efter opdagede hun nemlig, at naboen havde skubbet en seddel ind under familiens fordør - sammen med et par blondetrusser fra tørresnoren.

"Det er fuldstændigt upassende at denne type tøj hænger til udstilling over for byens skole. Der er medlemmer af dette lokalsamfund, som vil byde det velkomment, hvis man holdt op med det. Tak," lød beskeden.

Foto: Privat

Siden har Charlotte Wilkinson delt beskeden og et billede af de omtalte trusser på Facebook. Hun er målløs over naboens reaktion.

"Snæversynet og snerperiet i denne landsby er UTROLIGT! Min mor fik dette i dag… Jeg vidste ikke, at der var en lov, der forbyder en i at hænge undertøj på sin tørresnor?," skriver hun.

Moren får masser af støtte på det sociale medie. Mange forstår ikke, hvordan nogen kan have frækheden til at tage en fremmeds undertøj og skrive en sådan besked.

"Jeg ville hænge tonsvis af trusser op nu bare for at genere naboen," lød det fra en Facebook-bruger.

Og det er da angiveligt også, hvad moren har tænkt sig at gøre.

Kan du forstå hendes reaktion? Eller naboens kritik? 

Læs også

Mette Frederiksen med trist besked