Chefen opdagede hendes hemmelighed: Kort efter fik kvindelig politibetjent fyreseddel og 195.000 kroner

Foto: Instagram

Tidligere politibetjent Melissa hævder, at hun blev tvunget til at sige sit job op, da hendes chef blev informeret om hendes sidegesjæft.

Melissa Williams fra Colorado i USA havde arbejdet for politiet i 28 år, inden hun blev tvunget til at sige op. Årsagen var, at hendes kolleger havde opdaget hendes OnlyFans-profil. Det skriver Mirror.

Tilbage i maj 2020 besluttede den 46-årige tidligere politibetjent at oprette en anonym profil på OnlyFans. Her begyndte hun at dele intime billeder af sig selv og sin mand.

Læs også

Hun kommer kød i en brødform - men se nu, hvad hun hælder i hullet

Hun fortæller, at de oprindeligt oprettede profilen, fordi de ønskede at lidt krydderi til tilværelsen i soveværelset, samtidig med, at det hjælp hende med at stresse af.

Foto: Instagram

"At blive politibetjent var mit livs drøm fra jeg var 14 år. Jeg skulle bevise mig selv 10 gange mere, end hvad mændene skulle, og jeg var en rigtig god betjent," siger Melissa, der er mor til to.

"Jeg var velrespekteret og mine kolleger kunne lide mig. Mit personlige liv var fuldstændig adskilt og påvirkede aldrig min evne til at udføre mit arbejde."

Melissa delte intimt indhold under aliaset Lexi Bella i 18 måneder. Hende og hendes mand tjente desuden en god hyre. Alt var derfor fryd og gammen, indtil hendes chef fik et anonymt tip i august 2021.

Foto: Instagram

Kort tid efter fik hun tilsendt en officiel klage via e-mail. På samme tidspunkt opdagede hun, at hendes kolleger havde sladret om hende - og nogle af dem havde endda fulgt med på profilen.

"Klagen kom helt ud af det blå. Jeg var i chok og panik, fordi jeg aldrig ønskede, at disse to dele af mit liv skulle støde sammen," fortæller hun.

"Så blev jeg vred og flov, fordi klagen fortsatte med at fortælle, hvordan fem af mine kolleger - alle i lavere og højere rang end mig - havde fået adgang til min betalte konto for at få adgang til mit private indhold, så de kunne undersøge min adfærd."

"Jeg følte ikke, det var professionelt eller nødvendigt. Det føltes, som om de alle bare ville se mig nøgen. Efter deres 'undersøgelse' blev mine billeder delt blandt vores lokale politiafdeling og fængselspersonalet. Det hele blev behandlet som sladder," hævder Melissa.

Foto: Instagram

Melissa fortæller, at hun var nødt til at bede om fri fra politiet, fordi hun hverken kunne sove eller spise. Hun anså desuden ikke OnlyFans-profilen for at være et arbejde, da det blot er privat materiale, som hun har valgt at dele på den.

"Jeg arbejdede op til 60 timer om ugen, så det var mest min mand, der kørte siden og delte mine billeder, og nogle gange hyggede vi os med at klæde mig på og tage billeder, som jeg kunne dele. Det var en sjov måde at slappe af og være kreative sammen på, efter en stressende uge i et stressende job," siger hun.

"Jeg var aldrig i uniform på nogen af mine billeder. Jeg brugte en falsk persona. De fleste af mine fans tror, jeg er en hjemmegående mor. Det føltes som om, at mine chefer overvågede mit soveværelse," fortsætter hun.

Foto: Instagram

Den 23. august 2021 blev Melissa sendt hjem fra arbejde i 12 uger med stress og angst. Da hun vendte tilbage, havde hendes chef og en advokat lavet en fyreseddel og en fratrædelsesbonus på 22.000 pund (195.000 kroner).

"At være politibetjent var et tilfredsstillende og spændende arbejde. Jeg elskede mit job - men hvordan kunne jeg vende tilbage til at arbejde i sådan et miljø? Det var hårdt at være kvinde i styrken. Folk har altid været jaloux på mig, fordi jeg er succesfuld, attraktiv og selvsikker," sagde hun.

Selvom hun er ked af, hvordan hendes kolleger behandlede hende og den manglende støtte, de har vist hende, mener hun, at det, der skete, er for det bedste.

Hun har nu valgt at dedikere sig til sin OnlyFans-profil, som hver måned giver hende en indkomst på 3.000 pund (26.000 kroner), som hun håber at forøge, da hun nu kan bruge mere tid på den.

Læs også

Nu taler Putin til befolkningen

 

 

Dagens Gossip