Chok-fødsel på passagerfly: Kvinde vidste ikke hun var gravid

Foto: juliabernice/TikTok/GoFundMe

En kvinde gav sine medpassagerer en uventet overraskelse og oplevelse, da hun midt under en flyrejse begyndte en fødsel - men ingen var mere overraskende end kvinden selv.

Det at få et barn er ganske givet den største livsændring man kan opleve, og graviditeter kan til tider komme som et chok. Men som regel har de involverede tid og mulighed for at træffe en beslutning for fremtiden - den mulighed havde Lavinia Mounga ikke.

Lavinia fra Utah, og hendes familie havde, i den tro at alt var som det plejede at være, booket billetter til en ferie og netop sat sig ind i flyet, da Lavinia begyndte at få det underligt - det skriver Unilad.

Læs også

Gammelt mysterium løst: Derfor skyller fødder op på strande

Hun tænkte ikke videre over den mærkelige fornemmelse i maven, og flyet lettede. Men Lavinias smerter tog til i en voldsom fart, og til hendes og resten af familiens helt store forbløffelse, synes Lavinia nu at være i gang med en fødsel.

Det siger sig selv, at en totalt uforberedt fødsel i et flysæde, ikke er optimalt for hverken mor eller barn, og eftersom fødsler kan være risikable, var Lavinia og hendes familie meget heldige.

Der var nemlig en række medicinske fagfolk om bord på flyet, herunder tre sygeplejersker, og Lavinia var i stand til sikkert at levere det lille barn, en dreng, i 10 kilometers højde.

Lani Bamfield, en sygeplejerske fra Kansas City, der ligeledes var ombord på flyet, og hjalp Lavinia, delte hendes oplevelse af at levere et barn under de noget specielle omstændigheder.

“Hvis nogen gerne vil vide, hvordan vores tur til Hawaii går ... her er hvordan det startede ... vi leverede et 26-27 uger gammelt barn på flyets badeværelse, midt ude på  havet, med tre sygeplejersker, en lægeassistent, og en læge vi var i stand til at gøre det tre timer før vi endelig kunne lande, men barnet og mor gjorde det fantastisk,” - skriver hun på sin Facebookprofil og tilføjer:

“Gud var helt sikkert med os deroppe,”

I en viral TikTok, der siden har modtaget mere end 11 millioner visninger, delte Julia Hansen forskellige fotos og billeder fra flyet og med teksten 'En baby blev lige født på dette fly' og 'Tillykke'.

 

@juliabernice

It’s the ‘baby being born while we’re above the Pacific Ocean’ for me

♬ original sound - Julia Hansen
It’s the ‘baby being born while we’re above the Pacific Ocean’ for me

Som Lani Bamfield skriver på sin Facebookprofil blev den lille dreng født efter kun 26-27 uger i moderens mave, men ikke desto mindre, er det svært at forstå at Lavinia end ikke anede at hun var gravid. 

Ligeledes er det ganske fantastisk, at den lille dreng, som Lavinia har navngivet Raymond Kaimana Wade Kobe Lavaki Mounga, efter omstændighederne havde det godt. Han blev kørt til hospitalet ved landing, og mor og søn forventes at forblive på Hawaii, indtil han er stærk nok til at flyve hjem til Utah.

Nyheden kom også som et stort chok for Lavinias partner, Ethan Magalei, der modtog det mest uventede, og ganske givet surrealistiske opkald i sit liv, da flyet landede.

I et Facebookopslag bekræftede Ethan, at han og Lavinia absolut ikke havde nogen idé om, at hun var gravid, og skrev 'det faktum, at vores søn er her, er et mirakel og intet mindre end det.'

 Han tilføjede: "Kun at være i stand til at foretage FaceTime-opkald og sender beskeder i stedet for at se ham i øjeblikket er svært, men forsøger at forblive taknemmelig og takker for, at han er her på denne jord i første omgang. Denne fødsel kom som et chok for os begge, da vi ikke havde nogen idé om, at hun var gravid,”

Læs også

Video går viralt: Bedstemor tæsker to biltyve

 

Dagens Gossip