Chokerede under fodboldkamp: Pludselig stod han og hev i elastikken

Foto: Shutterstock

En mandlig tilskuer besluttede sig under en fodboldkamp for at blotte sig og onanere foran modstanderholdets tilskuere

Da Lille og Lens i weekenden mødtes på Stade Bollaert-Delelis, der er hjemmebane for sidstnævnte hold, udspillede nogle skandaløse og chokerende scener sig.

Læs også

Moderen kom hjem med sin nyfødte baby: Kort tid efter fik hun sit livs chok

Inden anden halvleg blev sat i gang, løb en større mængde tilskuere ind på banken, hvilket endte med at udsætte anden halvlegs start med en halv time. Det har nu kostet Lens to kampe uden tilskuere på hjemmebane, skriver Ekstra Bladet.

En enkelt tilskuer mente dog ikke, at det var nok, at han var løbet ind på banen. Han besluttede sig nemlig for at tage det til ekstremerne. Midt i det hele blottede han sig og onanerede foran hjemmeholdets tilskuere. Det skriver avisen La Voix du Nord.

Den franske avis skriver også, at det chokerende optrin skete foran Trannin-tribunen på Stade Bollaert-Delelis, hvor der ikke blot stod fans af klubben, men også flere familier.

Spørgsmålet er dog, om manden ikke fortryder den bizarre handling, for ifølge den franske avis har politiet nemlig besluttet at retsforfølge. Ikke nok med, at han kan se frem til en bøde på 15.000 euro, hvilket svarer til 110.000 kr., så risikerer han også op til et års fængsel.

Ganske vist er det endnu ikke lykkedes for politiet at identificere manden, men det skulle dog angiveligt ikke blive det store problem for dem. Der er nemlig flere billeder af manden på sociale medier, hvor han er i gang med sin bizarre handling.

Ifølge La Voix du Nord startede balladen mellem de to franske klubber, da en stor mængde af Lens’ fans løb ind på banen, hvilket de gjorde med det formål at løbe hen til de medrejsende Lille-fans.

Læs også

Børnene tegnede hinkebane på fortovet: Så ringede naboerne til politiet

Flere af fansene begyndte blandt andet at kaste stole mod hinanden, men det lykkedes politiet at få dem adskilt. Politiet fik dog nok at se til, da det forventes, at de sigter flere fans for baneinvasion, kast med sæder og en nazihilsen.

 

Dagens Gossip