Chokerende beskyldninger i Maddie-sagen: Brugte lille pige som lokkemad

Foto: Polfoto (arkivfoto)

Rygterne svirrer omkring en afdød privatdetektiv i Maddie-sagen, som beskyldes for at bruge rystende metoder i efterforskningen.

Den afdøde privatdetektiv Kevin Halligen skulle have fået et forældrepar til at gå rundt i Praia da Luz i Portugal sammen med deres lille datter et år efter Madeleine McCann forsvandt.

Formålet var angiveligt at bruge pigen som ‘lokkemad’ i håb om at finde frem til Maddie McCanns kidnapper. Sådan lyder rygterne i sagen om den forsvundne pige.

Det skriver britiske The Sun.

Læs også

Mystisk dødsfald i Maddie-sagen: ‘Det er et rent blodbad’

Sikkerhedsekspert Richard Parton er rystet over metoden, som man hævder, at Kevin Halligen benyttede sig af:

- Han fik et par til at tage på ferie med et barn, der ligner Madeleine meget. Hun blev tilsyneladende brugt som lokkemad, udtaler Richard Parton ifølge The Sun i dokumentaren ‘The Conman And The McCanns’.

56-årige Kevin Halligan blev tidligere på måneden fundet død i sit hjem i Surrey i England. Privatdetektiven overbeviste angiveligt Madeleine McCanns forældre Gerry og Kate til at hyre ham tilbage i marts 2008 - knap et år efter, at deres lille datter var forsvundet på uforklarlig vis.

Læs også

Efterforsker i Maddie-sagen fandt kvinden i lilla: Nu har sagen taget en uventet drejning

Der går dog rygter om, at Kevin Halligen ikke var til meget hjælp for Kate og Gerry McCann. Detektiven skulle efter sigende have franarret familien 300.000 pund (omkring 2,6 millioner danske kroner red.), før han blev taget af sagen igen i september 2008.

- Han var en fantast. Han lovede en masse, som han aldrig fik gjort, forklarer en nær ven af McCann-familien til The Sun.

På grund af Kevin Halligans uforklarlige død skulle politiet nu have igangsat en større efterforskning.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

Treårige Madeleine McCann forsvandt den 3. maj 2007, da hun var på ferie i Praia da Luz i Portugal med sin familie. Kate og Gerry McCann sad og spiste på en tapasrestaurant omkring 100 meter fra ferielejligheden, hvor deres tre børn lå og sov.

Senere opdagede de, at deres ældste datter ikke længere var i ferielejligheden. Siden har både portugisisk og britisk politi søgt efter Madeleine McCann, men ind til videre uden held.

Forældrene til Maddie McCann får hjerteskærende nyt i juletiden

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip