Chokerende foto: Babyelefant tvinges til at underholde feriegæster ved poolen

Foto: Shutterstock.com

En lille babyelefant blev brugt som underholdning på et stort 5-stjernet luksusresort, hvor den blev tvunget til at danse og lave tricks for gæsterne.

Du kender formentlig følelsen af, at du netop har smidt dig på en liggestol ved poolen, og nu skal du nyde din ugelange ferie på et luksusresort.

Få sekunder efter stormer der høj musik ud af højttalerne, og alt for overgearede guides begynder at synge på gebrokkent engelsk, mens de danser løs.

Læs også

Steffen har fulgt disse simple råd: Har mere end halveret elregningen

Sådan er underholdningen typisk på mange feriehoteller i udlandet, hvor det er muligt at tage familien med på et all-inclusive-ophold.

Det var dog en helt anden form for underholdning, der underholdte feriegæster på en 5-stjernet resort i Phuket, og selvom det var mere afslappende, så var det ikke mindre rystende.

Mövenpick Resort Bangtao Beach i Phuket delte nemlig et billede på deres Facebookside, hvor de viste en babyelefant med et hvidt tæppe omkring sig, som skulle underholde feriegæsterne.

Foto: Facebook

Det billede fik hurtigt folk til at rase på de sociale medier, nonprofitorganisationen Moving Animals fulgte hurtigt trop.

“Elefanter er sensitive og intelligente dyr. De er ikke produkter, der skal bruges som et underholdende festindslag,” fortæller Amy Jones fra Moving Animals ifølge LadBible og fortsætter:

“Ingen elefant bør lide under denne form for mishandling, og Phuket bør sørge for, at disse smukke dyr bliver beskyttet,” lyder det fra Amy Jones.

Ifølge gæster på hotellet blev babyelefanten tvunget til at danse til ‘rave’-musik, og lave tricks for gæsterne.

Læs også

8-årig får fjernet øjet på grund af kræft: Du gætter aldrig hvilken protese hun vælger

 

 

Dagens Gossip