Chokerende video: Rutinetjek tager uventet drejning

03/05/2023 17:15

Mathias Busekist

Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Det kunne have endt i katastrofe.

Mest læste i dag

Tragedien var lige om hjørnet. Bogstaveligt talt.

Episoden, der kunne have ført til et dødsfald - eller flere - endte i sidste ende uden de helt store skader for alle, der var involveret.

Dog vil 1. maj sidde fast i deres hukommelse for altid. 

Patruljebetjenten, som ses i videoen, havde forinden holdt en 2012 BMW 750 Series ind til siden ved Fairfax County Parkway.

Her så alt ud til at forløbe, som det skulle. Men da en 17-årig bilist kom ud af det blå, blev det hele ændret med ét. 

For bilisten kommer kørende rundt i svinget for enden af vejen med så høj fart, at han ender med at miste kontrollen over bilen.

Han kommer kørende i et sving med høj fart, og bilisten ender med at miste kontrollen over bilen.

Det medfører, at bilen kører over i den forkerte vejbane. Dog indser betjenten hurtigt, at han befinder sig i en uhyre farlig situation, hvorfor han med ét reagerer og redder sig selv. 

Du kan se de chokerende scener udspille sig i videoen nedenfor:

Fairfax County Police Department har på deres sociale medier meldt ud om situationen.

BMW-føreren var mindre medført af hændelsen, herunder med mindre skader, som ikke var livstruende. Derfor er han allerede blevet udskrevet. 

Betjenten kunne bekræfte, at også han slap fra situationen med mindre skader, hvilket også var tilfældet for den 17-årige bilist af den sorte BMW samt hans to to medpassagerer.

Til trods for, at det ligner, at han mister kontrollen over bilen ved et uheld, har det ikke været nok til at redde hans skind. 

Slutteligt kan Fairfax County Police Department nemlig bekræfte, at den 17-årige vil blive sigtet for hensynsløs kørsel.

Men vigtigst er det, at alle fortsat har livet i behold.