Chris lod sin labrador svømme i havet - 3 dage senere døde hunden

11/10/2022 14:09

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvad der skulle have været en hyggelig tur på stranden, endte i en tragedie for den amerikanske Chris Taylor og hans labrador, OG.

Mest læste i dag

Det var sidste sommer, at Chris tog sin hund med til stranden for at lege. Hunden hyggede sig og legede i bølgerne, det skriver Sosialnytt.

De hyggede sig på stranden det meste af dagen, men om eftermiddagen bemærkede Chris, at hans hund opførte sig lidt underligt. Senere begyndte han at vakle og virkede træt. “Da jeg tog ham ind i bilen, havde han diarré,” fortæller Chris.

Dagen efter, tirsdag, var OG igen ved sit gamle jeg, men onsdag fik han det værre igen. Han spiste ikke og reagerede ikke, når hans navn blev kaldt. 

Chris tog derfor OG, med til dyrlægen. Dyrlægen fortalte ham, at OGs hjerne var begyndt at svulme op, og at hans krop ikke reagerede på medicin. De blev nødt til at aflive ham.

“Det føles surrealistisk. Det føles ikke rigtigt. Jeg bliver nødt til at forstå, at det er rigtigt, at han ikke er her mere,” fortæller en knust Chris Taylor.

Da dyrlægen fortalte ham, hvad der var årsagen til hans hund pludselige sygdom, blev han chokeret. OG havde drukket for meget saltvand og var dermed blevet saltvandsforgiftet.

Dyrlæge Melissa Webster forklarer, at saltvandsforgiftning er en skjult fare for mange hundeejere. Hunde reagerer meget forskelligt på indtagelse af saltvand.

Hun råder folk til at være opmærksomme, hvis hunden pludselig får diarré eller begynder at kaste op. Det kan være et tegn på saltvandsforgiftning.