Coco ammer stadig sin 5-årige datter: 'Hvorfor tage den glæde fra hende?'

Foto: Instagram

42-årige Coco Austin lader ikke til at have lyst til at stoppe med at amme sin datter, som glædeligt tager for sig af goderne.

42-årige Coco Austin, en kendt nøgenmodel fra Los Angeles, har før sat ild under debatten om amning ved at starte en forargelsesbølge uden lige, hvilket hun efterhånden formår at start en gang om året. 

Og nu ser det ud til at være blevet tid igen, da hun i et interview med US Weekly fortæller om sin vane med at amme sin datter Chanel, der snart fylder fem år.

Læs også

Nu er Mette Frederiksen tilbage

"Det er et vigtigt forbindelsesøjeblik for mor og barn," forklarer Coco Austin, som derefter tilføjer, at hendes datter altid kan spise en steak eller en hamburger, men også er "klar på en snack i ny og næ". 

"Hun elsker stadig mine bryster," komer det fra nøgenmodellen, som efterfølgende tilføjer: 

"Hvorfor dog tage den glæde fra hende? Hvis hun ikke vil have det, all right, det er der, man stopper. Men jeg kommer ikke til bare at afvise."

Coco Austin er kendt som Playboy-model, men hendes stjernestatus fik et nøk op, da hun i 2002 giftede sig med rapperen Ice-T. Sammen har de medvirket over flere år i eget realityprogram ”Ice Loves Coco”.

DATTEREN BESTEMMER

Coco Austins datter, Chanel Nicolie Marrow, har Playboy-modellen fået sammen med rapperen Ice-T, som hun giftede sig med i 2002. Her skulle der ikke gå lang tid, før hendes stjernestatus havde fået et nøk op i form af sit eget realityprogram. 

Chanel er deres eneste barn, og Coco lægger ikke skjul på, at datteren har meget at skulle have sagt, og det gælder både om måltiderne, hvor hun kan ønske mælk fra mors bryster eller en steak.

Men hun bestemmer såmænd også, når det kommer til sovepladserne i familiens hjem. 

Hun har nemlig bestemt, at hun sover i seng med sine forældre.

"Vi kalder det vores familieseng. Der ligger Chanel og alle vores fire hunde også," fortæller modellen.

Austin forklarer hertil, at det dog også har betydet, at hun og hendes 63-årige husbond ikke længere kan være spontante i deres forhold.

"Men vi har dog bestemte dage, hvor vi har sengen for os selv til lidt alenetid."

Hele interviewet kan ses nedenfor: 

Coco Austin fortæller slutteligt, at datteren ikke kun bestemmer, når det kommer til sovepladser, men også de dertilhørende sengetider, som også ser anderledes ud i hjemmet. 

"Vi er mere til aftenaktiviteter. Folk må forstå, at vi arbejder med nogle andre tider. Sommetider er jeg på job indtil klokken to om natten. Når Ice T er på tour, er han færdig omkring midnat. Så vi opererer på en anden måde. Chanel vågner for eksempel klokken 11 om formiddagen," kommer det fra Coco, som efterfølgende understreger, at det dog snart hører til fortiden. 

Det handler om at nyde det, mens hun stadig kan, da den ikke længere vil gå, når Chanel begynder i skole, hvilket hun gør inden længe. 

Læs også

8-årig pige tog ballon med i seng på sin fødselsdag - nu er hun død

 

Dagens Gossip