Corona-patient advarer: Hvorfor er der ingen, der taler om denne version af virussen?

Privatfoto: Fern Riddell

En corona-patient advarer nu imod en mindre kendt udgave af den smitsomme virus, der hærger hele verden.

Det er det britiske medie The Mirror der fortæller, at en historiker og forfatter ved navn Dr. Fern Riddell har oplevet en anderledes form for sygdom i forbindelse med coronavirussen i forhold til andre.

De fleste oplever problemer med vejrtrækningen, men dem har Dr. Fern Riddell ikke oplevet, til gengæld har hun oplevet gastriske problemer.

Læs også

Skulle bare ud at lege: 4-årig spist levende af grise

Det fortæller hun på det sociale medie Twitter, hvor han oplyser om, at han har været syg i knap en måned.

“Hej, jeg har ikke været her, fordi jeg er på dag 33 af covid-19, og i de sidste 26 har jeg været det sygeste, jeg nogensinde har været i mit liv. Jeg føler mig virkelig heldig, da jeg ikke har haft nogen åndedrætssymptomer, mine har været rent gastriske, men selv med milde til moderate symptomer er det forfærdeligt.” fortæller Dr. Fern Riddell på Twitter.

Følte sig forgiftet

På twitter fortsætter hun med at fortælle om sit sygdomsforløb, der blandt andet indkluderede, at hun følte sig forgiftet.

“I løbet af de første ti dage var symptomerne milde som en forkølelse, temperaturen var lav (37,2) og jeg havde det skidt. På dag ni begyndte jeg at miste min lugtesans og min smagssans, men det begyndte for alvor at gå ned af bakke på dag 10-11. Jeg følte mig forgiftet,”

“Min krop rystede og gjorde ondt. Jeg følte mig dehydreret, kvalme, forfærdelig diarre, ekstrem udmattet. Jeg følte mig så syg, og det skræmmende er, at jeg næsten ikke kan huske, hvad der skete de efterfølgende 14 dage,” fortæller hun.

Åragen til at Dr. Fern Riddell har valgt at fortælle om sin oplevelse med coronavirus, skyldes, at hun gerne vil have folk til at fokusere på denne ‘version’ af sygdommen.

De fleste der smittes med coronavirussen, bliver nemlig ramt af vejrtrækningsproblemer og tør hoste, mens den sygdom som Fern Riddell var igennem sjældent beskrives.

Derudover fortæller hun også, at mens mange tror, at coronavirussen er ude af systemet efter 14 dage, så gik der 30 dage, før hun var rask igen.

Læs også

Professor: Så længe bør vi vente før vi genåbner mere

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip