Coronasmittet familiefar blæser på reglerne: Tog på McDonalds

Foto: Shutterstock

En familiefar var bevidst om, at han var testet positiv med coronavirus. Alligevel tog han familien med på McDonald's.

Den coronasmittede familiefar var ikke et sekund i tvivl om, at han var smittet med coronavirus.

Læs også

Nu tager Mette Frederiksen afstand: Det hører ikke hjemme her

Faktisk var han blevet sat i karantæne af de lokale myndigheder i Nordtyskland, hvor han bor med sin familie.

Var ligeglad med reglerne

Det betød åbenbart rigtig meget for den tyske familiefar at komme på McDonald's. Han lod sig i hvert fald ikke stoppe af en positiv coronatest.

I stedet valgte han at blæse på alle regler og restriktioner, da han tog sin kone og tre børn med på McDonald's i Büdelsdorf. Desuden har børnene en af deres venner med. Det skriver JV.dk.

Manden, der bor i Rendsburg, blev opdaget af en række vidner på burgerrestauranten. De sørgede for at informere myndighederne med det samme.

Der blev straks taget de nødvendige skridt. Iført sikkerhedsdragter opsøgte sundhedsmedarbejdere samt to politifolk manden, som blev stillet til regnskab for hans grove overtrædelse af karantænereglerne.

Risikerer op til fem års fængsel

Det er ikke uden konsekvenser, at han har overtrådt karantænereglerne. Sundhedstjenesten har overdraget sagen til anklagemyndigheden i Kiel.

Hvis det viser sig at han har bragt andres helbred i fare eller tilmed skadet dem, risikerer han i værste fald en tur bag tremmer. Strafferammen lyder på op til fem år.

Læs også

Skræmt hundehvalp fanget på motorvej - så sker det utænkelige

På baggrund af denne sag har Rendsburg-Eckernförde Amt ændret strategi over for borgere, der bryder de gældende karantæneregler.

Hidtil har fokus i højere grad været rådgivning end straf. Nu bliver kursen dog hårdere.

 

Dagens Gossip