Da Amandas kuffert pludselig begynder at vibrere, må hun forlade flyet

Skrevet af Nicolai Busekist

11 uger siden

|

27/03/2024
Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde ved navn Amanda måtte forlade sit fly, da noget i hendes kuffert pludselig begyndte at vibrere.

Dagens topnyheder

En Instagram-model følte sig dybt forlegen, da hun blev eskorteret ud af et fly for at stoppe en summen fra hendes bagage. Det var nemlig noget ganske privat, der lå i hendes kuffert og afgav denne lyd - og de fleste kunne godt regne ud, hvad det var.

I en viral video, filmet af hendes veninde, ser man en forlegen Amanda Diaz Rojas tage sin kuffert og forlade flyet. Man ser også i denne video, at personalet står og venter på hende.

Desuden ser man også i videoen, at Amanda gør sit bedste for at dække sit ansigt, mens hun diskret gør et forsøg på at slukke for det voksenlegetøj, der larmer i hendes kuffert. Det gør hun ved at gemme det under en bunke tøj.

"Da hele flyet vidste, hvorfor din kuffert summer," skrev hun som tekst til videoen på det sociale medie TikTok, hvor den på ganske kort tid fik næsten 13 millioner visninger.

Heldigvis tog flypersonalet det hele med godt humør, hvorfor de blot forsøgte at grine sammen med passageren.

Det varede ikke længe før videoen blev oversvømmet med hundredvis af kommentarer fra andre TikTok-brugere, der fandt det hysterisk sjovt.

En ansat i en lufthavn påstod, at de kunne se legetøjet på røntgenbilledet, og tilføjede: "Vi venter på at se, hvem der henter tasken, og jeg vil være sådan: 'I er ulækre'."

"Dette skete for mig en gang, og nu tager jeg altid batterierne ud først," tilføjede en anden, mens en tredje delte sin egen pinlige oplevelse: "Dette skete for min mand. Men det var hans elektriske barbermaskine, der var tændt. Alle blev ved med at kigge på mig."

"Hun har tydeligvis rygproblemer. Det er bare et medicinsk apparat," lød det fra en fjerde.