Da manden kom ud fra toilet, opdagede stewardessen, at noget var helt galt: Kort tid efter vendte flyet om

Skrevet af Nicolai Busekist

9 uger siden

|

23/03/2024
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En 26-årig mand kom ud fra toilettet og virkede mistænkelig. Da stewardessen opdagede, at noget var helt galt, måtte flyet vende om.

Dagens topnyheder

En 26-årig mand var skyld i, at et fly var nødt til at vende om. Da han kom ud fra toilettet, gik det op for en af stewardesserne, at noget var galt. Det endte derfor med, at hun fik piloterne til at vende flyet om.

Dette var forårsaget af, at Wicliff Yves Fleurizard havde formået at snige sig om bord på en helt særlig måde. Han havde nemlig været kreativ og benyttet sig af en anden persons boardingpass.

Fleurizard havde i lufthavnen i Salt Lake City brugt sin telefon til at tage billeder af andre rejsendes boardingpass, mens de var uopmærksomme.

På den måde lykkedes det ham at komme forbi personalet hos Delta Airlines, der lod ham komme om bord på flyet. Ifølge Daily Star var de ikke opmærksomme nok, da de tjekkede det boardingpass, han havde taget et billede af.

Personalet har efterfølgende forklaret, at han derefter skyndte sig ind på toilettet, hvor han gemte sig.

"Efter at alle var gået ombord og lige før flyets døre blev lukket, kom Fleurizard ud af det forreste toilet. Han gik derefter til den bagerste del af flyet og gik ind på det bagerste toilet," kom det frem i retten ifølge Daily Star.

Da han endelig kom ud, var der ingen pladser tilbage, og en stewardesse så ham stå og se forvirret ud. På det tidspunkt var flyet allerede i bevægelse og på vej ned af landingsbanen.

Stewardessen fortalte ham, at hans sæde var 21F, men da de tjekkede, havde en anden allerede reserveret det. Her sad der en pige, som kunne vise en gyldig billet til det pågældende sæde. Det var da de fandt ud af, hvad manden havde gjort.

Flyet vendte straks tilbage, og politiet ventede, da det landede. Men da han blev anholdt, fortalte han politiet, at han havde stået på snowboard i Utah og var desperat efter at komme hjem til sin familie.

Han sagde, at han skulle have været med et tidligere fly, men det var fyldt, så han blev sat på et senere fly.

"Fleurizard indrømmede, at han havde begået en fejl, men at han bare prøvede at komme hjem," lød det i en politirapport. Han sidder nu i fængsel i Salt Lake County i afventning af en efterforskning.

Delta Air Lines sagde, at de hjælper med den yderligere efterforskning for at komme til bunds i den lettere bizarre sag.

"Delta samarbejder med myndighederne og de relevante føderale agenturer vedrørende en undersøgelse af en person uden billet, der blev eskorteret af et fly i Salt Lake City før en planlagt afgang. Vi udsætter yderligere spørgsmål til retshåndhævelsen," sagde en talsmand.