Dagens helt: 15-årig hopper i kanalen for at redde barn på 15 måneder

Ryley Ferguson er en regulær helt. Foto: Gofundme

En 15-årig dreng fra West Yorkshire blev dagens helt, da han sprang ud i en kanal for at redde et 15 måneder gammelt barn.

Da den 15-årige Ryley Ferguson var ude på sin daglige tur med sine to hunde, tog dagen en helt ny drejning. Den unge mand så nemlig, at der var optræk til problemer nær en kanal i Knottingley i West Yorkshire i England.

På en græsplane ved siden af kanalen stod den lille Reggie, der ifølge moren burde have leget i haven. Men i stedet havde den lille pode valgt at gå gennem haven og tæt på kanalerne. 

Da Ryley først fik øje på den lille pode, stod han og vinkede til den unge teenager. Sekunder senere befandt den lille dreng sig i kanalen, og så måtte Ryley tænke hurtigt. Han smed sin jakke og sprang i vandet efter den lille dreng. Da han nåede frem til Reggie var han allerede på bunden af kanalen.

Læs også

Officielt: Dette får lov til at åbne op på mandag

Ryley fik den lille pode i sikkerhed og fik trøstet ham og forenet ham med moren.

Han er Reggies skytsengel

Reggies mor har siden på Facebook kaldt Ryley for sønnens skytsengel. På Facebook viser hun sin taknemmelighed. Her har hun uploadet et billede af Ryley og Reggie og skrevet: "Vores helt der er sammen med min dreng ... dette foto bliver trykt og puttet i ramme og sat, hvor Reggie kan se det .. så ved han, hvem hans skytsengel er ..Reggie vil altid vide, hvem hans helt er..og vi vil for evigt være i din gæld.."

Ryleys forældre Michael og Amy har efterfølgende udtalt, at de er "super stolte" af deres modige søn.

Ryleys far har desuden tilføjet, at hvis Ryley bare havde kommet et par sekunder senere, så havde ingen set Reggie falde i vandet, og ingen havde haft mulighed for at redde ham."

Lokalrådmand Tom Gordon har siden opfordret borgmesteren i Wakefield Council til, at Ryley får en anerkendelse for "sine modige og uselviske handlinger."

Læs også

Stor ændring i Coop: Fakta på vej med navneskift

 

 

Dagens Gossip