Dagplejemor ville hellere træne og slikke sol: Politi fik et chok, da de fandt børnene

Den 32-årige dagplejemor har nu fået sin straf. Foto: Shutterstock

Den 32-årige dagplejemor har nu fået en meget lang fængselsstraf for sin ugerning.

Når forældre afleverer deres børn hos en dagplejemor, så skal de gerne vide sig sikre på, at deres børn er i trygge hænder.

Men det er ikke altid tilfældet, og i den amerikanske by Bend i staten Oregon, så en dagplejemor meget stort på reglerne for børnepasning. Faktisk i sådan en grad, at hun nu er blevet idømt en særdeles hård straf, skriver New York Post. 

Den 32-årige January Irene Neatherlin skal nemlig ruske tremmer i 21 år, efter det kom frem, at dagplejemoderen hellere ville dyrke crossfit og slikke sol end at passe på de børn, som hun fik betaling for.

Sidste år blev kvinden arresteret, da politiet fandt ud af, at syv børn under fem år var overladt til sig selv, mens kvinden passede sine egne gøremål.

Læs også

20-årig kvinde sætter 'lortespand' til salg på nettet: Nu griner alle af hende

Det viste sig nemlig, at kvinden gav det små børn melatonin, for at få dem til at døse hen, så hun kunne passe sig selv.

- Gentagne gange gav hun spæd- og småbørn et sovemiddel og kørte væk i bil for at passe sine egne egoistiske gøremål. Der er ikke plads i vores samfund til monstre som hende. January har ingen respekt for menneskeliv, lyder det fra en af de berørte forældre, der ønsker at være anonym til tv-stationen KTVZ.

32-årige January Irene Neatherlin skal ruske tremmer i 21 år.  Foto: Deschutes County Sheriff

En familie opdagede, at deres datter havde fået en hjerneskade, der matchet ruskevold, mens andre familier opdagede det ved at deres barn havde svært ved at sove om natten, efter at have været hos dagplejemoderen.

Men forældrene måtte ikke komme og hente deres børn mellem klokken 11 og 14, da børnene skulle sove middagslur i den periode.

Og det var samtidig i dette tidsrum, at dagplejemoderen tog i det lokale crossfit-center og slikkede sol, hvilket politiet opdagede ved at skygge dagplejemoderen, efter at have fået et tip af en tidligere ekskæreste.

Det viste sig desuden, at January Irene Neatherlin slet ikke var registreret lovligt som dagplejemor, og desuden havde løjet til forældrene om at være uddannet sygeplejerske, en uddannelse, som slet ikke stemmer overens med virkeligheden.

Læs også

Borgere raser over vanvittig parkering: Forælder nægter at flytte bil på grund af sine børn - der er bare ét problem

Derfor faldt hammeren i fredags, hvor at den 32-årige blev idømt til 21 år og fire måneder bag tremmer, efter hun selv havde erkendt sig skyldig i 11 anklager om misrøgt af børn og et tilfælde af overfald.

I retten lagde dommeren vægt på, at dagplejemoderen er tidligere straffet for identitetstyveri, samt at familierne har oplevet store konsekvenser som følge af hendes handlinger.

- Alle kan lave fejl, men det er ikke alle der tager ansvar for deres fejl. Når det er sagt, så håber jeg at retten og forældrene vil acceptere min undskyldning. Jeg traf et meget dårligt valg og det har for evigt ændret mit liv, siger January Irene Neatherlin i en udtalelse til den lokale tv-station.

Kvinde sender billeder af kjole fra prøverummet: Får et chok, da hun læser det overraksende svar

 

Dagens Gossip