Daniel advarer efter frygtelig oplevelse i trafikken: ‘Det er et mordvåben’

Foto: Daniel Westman

Svenske Daniel Westman og hans kone havde en uhyggelig oplevelse i trafikken søndag. Derfor har de nu en vigtig opfordring til andre bilister.

Svenske Daniel Westman har et ønske til alle bilister, efter han havde en skræmmende oplevelse i trafikken sidste weekend.

Daniel Westman og hans kone bor i byen Varberg, som ligger på den svenske vestkyst. Men søndag kørte de to en tur på landet for at stå på ski og se på huse.

Det skriver svenske Expressen.

Læs også

Tina fik sit livs chok, da hun hørte eksplosion fra køkkenet: Nu advarer hun forældre mod ny farlig dille

På køreturen lagde Daniel Westman flere gange mærke til, hvordan forbipasserende bilister havde opmærksomheden rettet mod deres telefoner. Da parret var på vej hjem fra deres udflugt, tog turen pludselig en dramatisk drejning.

Daniel Westman og konen kom kørende på en ellers rimelig tom vej, da en modkørende bil pludselig nærmede sig midterlinjen. Bilen krydsede linjen og fortsatte over i den anden kørebane.

Her bragede den lige ind i venstre side af Daniel Westmans bil. Da han fik stoppet bilen, gik det op for ham, at den anden bilist ikke standsede, men blot kørte videre.

Læs også

Påskeæg trækkes tilbage: Du kan blive syg, hvis du spiser dem

Ifølge Daniel Westman var føreren af den anden bil en mand i 50’erne, som sad og kiggede ned på sit knæ:

- Enten sov han, eller også kiggede han ned på sin mobiltelefon. Uanset, så han os ikke, siger Daniel Westman til Expressen.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Daniel Westman

Foto: Daniel Westman

LÆS OGSÅ: 7-Eleven-medarbejderen Emil: Den kunde, jeg havde i nat, er en Messias

Daniel Westmans bil fik nogle skader ved sammenstødet, mens han og konen slap uskadte fra ulykken. De var dog noget forskrækkede over den voldsomme oplevelse:

- Vi var sekunder og decimeter fra en frontalkollission, og hvem ved, hvad der så var sket. Jeg ville ønske, alle kunne tage til sig, at mobiltelefoner og bilkørsel ikke hører sammen, siger Daniel Westman til Expressen og tilføjer:

- Dit og andres liv er så meget vigtigere og mere værdifuldt end en lille plastikting med skærm. En bil er et køretøj, men det kan også være et mordvåben.

Daniel Westman har efterfølgende anmeldt hændelsen til politiet.

Advarsel til danske cyklister: Dette må ALDRIG gøre, når vinterkulden rammer

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip