Dansk radioprogram slår fast: Meghan Markle lyver i Oprah-interview

Foto: Harpo Productions/Joe Pugliese.

Meghan Markle har manipuleret med sandheden, lyder kritikken.

I det store og ikke mindst omdiskuterede Oprah Winfrey-interview med Meghan og Harry, beskylder parret det britiske kongehus for racisme. I interviewet fortæller Meghan til Oprah, at det britiske kongehus havde udvist bekymring for, hvilken hudfarve barnet ville få.

Læs også

Luksusfælden i aften: Jakob drømmer om nye tænder

Derudover bliver Archie, Meghan og Harrys søn, aldrig prins, forklarer Meghan Markle. I interviewet antyder Meghan Markle, at det hænger sammen med hudfarven.

I fredagens udgave af radioprogrammet ‘Det, vi taler om’ bliver interviewet analyseret, og her kommer det frem, at Meghan Markle “har manipuleret med sandheden,” lyder det fra værten Ditte Okman. 

“Han skulle ikke være prins, og det var på grund af hans farve, måtte man forstå,” forklarer Jakob Steen Olsen, der er fast gæst i programmet og journalist hos Berlingske. 

Men sagen er, at Archie aldrig har været i en position, hvor det er muligt at få titlen som prins. 

“Han er oldebarn af dronningen, og når du kommer så langt ned i geledderne, så falder der altså ikke en prinsetitlen af,” slår Jakob Steen Olsen fast. 

Det er tronarvingens børn, der bliver prinser og prinsesser, uddybes der.

“Hvis vi nu forestiller os, at Elizabeth var død, og Charles var konge, og Archie så var blevet født, så var der faldet en prinsetitel af til Archie, for så havde han været barnebarn af kongen,” tilføjer Jakob Steen Olsen.

Havde ikke lyst til at leve

Det er ikke kun beskyldninger om racisme, der har trukket overskrifter. I interviewet fortæller Meghan også, at hun i en periode havde det så svært, at hun faktisk overvejede at tage sit eget liv.

Den tidligere Suits-stjerne fortæller at en periode da parret stadig var medlem af det britiske kongehus, var rigtig svær for hende - hun overvejde at gøre skade på sig selv og endda at gøre en ende på det hele, ved at tage sit eget liv.

“På det tidspunkt skammede jeg mig over at sige det, og jeg skammede mig over at indrømme det over for Harry. Men jeg vidste, at hvis jeg ikke sagde noget - så ville jeg gøre det, lyder det fra Meghan i interviewet, der fortsætter:

“Jeg havde ikke lyst til at leve mere,” slår hun fast.

Meghan fortæller i interviewet, at tankerne fik hende til at tro, at det ville løse problemet for alle, hvis hun ikke længere var til stede.

Har du det svært i hverdagen, og går du måske med selvmordstanker eller kender du nogen der gør? Så skal du vide, at der er masser af hjælp at hente. Du kan gratis få hjælp og rådgivning hos Livlinien, som du kan kontakte telefonisk på 70 201 201 eller via deres hjemmeside www.Livlinien.dk 

Du kan se hele interviewet med Meghan og Harry på Viafree. 

Læs også

James Bond-skuespiller død