Datter skal til at sprede fars aske: Så går det grueligt galt

Foto: Privat

Man skal aldrig tisse i modvind, og man skal altså heller ikke sprede aske i modvind. Det har to unge kvinder lært på den hårde måde, efter at den ene inhalerede sin far.

28-årige Belle Henry og 22-årige Tyla Halls var forståeligt nok følelsesladede, da de tog afsted for at frigive far Marks aske i Bristol Channel.

Men de stod og grinede, da et stort vindstød pludselig susede forbi i samme øjeblik, som de var begyndt at sprede asken ud mod vandet. Det resulterede i, at restenre fløj direkte tilbage i Tylas ansigt.

En morsom video viser hende hyle af grin og råbe: "Han fløj ind i min mund!"

@bellesthename

My sister was the " scatterer ".. I stood behind her 🤣 #ashes #ripdad #scatteringashes #familyfunday #fyp #sea

♬ original sound - Belle'sthename
 

Klippet indeholder også den sarkastiske billedtekst:

"Den gang gav vi vores far en 'fredelig' afsendelse," ledsaget af nogle grinende emojis.

Foto: Privat

Tyla kan ses på kanten af ​​et rækværk, før hendes arm strækker sig ud for at tippe indholdet af urnen i vandet nedenfor. Mens hun gør dette, kan du se, hvad der ligner sand på en strand, komme flyvende ind i hendes ansigt.

De to piger var ude af stand til at beherske sig selv, hvilket helt sikkert må have lyst et ellers dystert øjeblik op.

Belle og Tylas far, Mark Halls, 47, døde pludseligt den 21. oktober 2020, og hans døtre frigav hans aske et år senere til minde bag Capstone Hill i North Devon.

Foto: Privat

"Videoen opsummerer ham. Han var genial, havde en sans for humor, og han var så sjov. Han var en ordentlig bjørnefar." fortæller sunhedsmedarbejderen Belle, der fortsætter:

"Det var en følelsesladet dag. Da ulykken med asken skete, hjalp det med at lette stemningen, og vi gik begge grinende derfra,"

"Min søster Tyla er bekymret for, at nogen vil se hende som pigen, der inhalerede hendes far. Jeg synes, det er ret sjovt." lyder det grinende.

Mens den ene af de to søstre inhalerede sin fars aske ved en fejl, har kvinden herunder en særlig afhængighed for at spise sin afdøde mands aske.

Læs også

Casie afslører: Kan ikke stoppe med at spise sin afdøde mands aske

 

 

Dagens Gossip