David fik taget mødom af sexsyg alien: Nu deler han billeder fra akten

Foto: David Huggins

74-årige David Huggins påstår, at han fik taget sin mødom af en sexsyg alien.

Den ældre herre fra New Jersey i USA, var kun 17 år, da en kvindelig alien forførte ham i skoven:

"Jeg har aldrig fortalt det til nogen. Da jeg var 17 år gammel, mistede jeg min mødom til en kvindelig udenjordisk skabning og det er alt, hvad jeg kan fortælle om det," siger David Huggins i en ny dokumentar.

Læs også

19-årige Vega stod i kø hos bageren, da hun overhørte en ond kommentar - tog omgående hævn

Den 74-årige mand har valgt at dedikere sit liv til at bevise, at historien er sand.

Han maler derfor billeder fra sexagten i skoven, som han eftersigende ikke kan undgå at tænke på dagligt:

"Da jeg en dag går tur i skoven, må jeg stoppe op, da jeg ser en kvinde sidde under et træ. Hun går langsomt hen imod mig. Jeg blev sexuelt ophidset og kunne ikke få mine bukser hurtigt nok af. Mens jeg ligger på jorden, når jeg mit klimaks, som faktisk gør ondt. Det var meget intenst. Da jeg kigger hende i øjnene, besvimer jeg," forklarer David Huggins ifølge Metro.

Siden hændelsen i skoven har David Huggins fået daglige flashbacks. I disse flashbacks mindes han hver gang nye detaljer fra episoden, der altså fandt sted for 57 år siden.

Du kan se et udvalg af David Huggins malerier herunder. Malerier der altså er bevismateriale i sagen om den sexsyge alien:

Foto: David Huggins

 

Foto: David Huggins

 

Foto: David Huggins

Brad Abrahams, der står bag den nye dokumentar om David Huggins oplevelse, påstår, at han tror på den ældre herre:

"Du overbevises hurtigt, af hans jordnære og normale væsen. Han fortæller blot tingene, som de er. Hans faktuelle tilgang kan overbevise mig om selv de mest absurde påstande," fortæller filminstruktør Brad Abrahams.

I traileren til dokumentaren fortæller David Huggins, at han ved flere lejligheder er blevet besøgt af det udenjordiske folk. Han ved ikke, hvorfor de har valgte lige netop ham, men det har ikke altid været sjov, da de også har gjort ham ondt.

Læs også

Mand vil overraske kæreste med koncert af hendes yndlingsband: Fik et chok, da han så billetterne