De fleste har det i køleskabet: Nu afslører mand, hvad du kan bruge det til i bilen

Skrevet af Nicolai Busekist

21 uger siden

|

03/01/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mand har afsløret, at noget som de fleste har i køleskabet derhjemme, kan bruges til noget helt særligt i bilen.

Dagens topnyheder

En mand ved navn Ceith Griffith har delt en video på det sociale medie TikTok, hvori han deler et smart trick, som mange bilejere kan benytte sig af.

Med dette trick har du mulighed for at fjerne snavs og lugt fra sæderne i din bil. Og det bedste af det hele er, at de fleste allerede har, hvad de skal bruge derhjemme.

Ifølge The Sun skal du ikke bruge andet end en dåsecola og en smule vaskemiddel. Hvis du har det, så har du mulighed for på simpel, men effektiv vis at rense dine bilsæder.

"Jeg vil vise dig, hvordan du kan slippe af med enhver lugt fra ethvert materiale. Tilføj 230 ml cola til en sprayflaske," siger Ceith i sin video på det sociale medie.

I videoen viser han også, at det ikke kun er cola, som han tilføjer til sin sprayflaske. Han tilføjer nemlig også en mængde vaskemiddel, inden han benytter sig af den i bilen.

"Tilsæt derefter en halv kop vaskemiddel, du godt kan lide, til sprayflasken," lyder det.

I videoen anbefaler han også, at du ryster blandingen godt sammen, når begge dele er blevet tilføjet til sprayflasken. Først når du er sikker på, at det er blandet godt sammen, bør du bruge den i bilen.

Den amerikanske mand viser også, hvordan han selv benytter sig af blandingen på bagsæderne i sin bil.

"Brug blandingen inde i dit køretøj. Det vil ikke skade materialet, og der er ingen klæbrige rester," siger Ceith.

Når du er færdig, skal du blot lade det tørre. Der er derfor ikke noget behov for at fjerne det eller tørre det af. Derimod skal du blot sprøjte det på dine sæder, hvorefter du skal give det tid til at virke.

Som udgangspunkt er det meningen, at du skal bruge denne blanding til at fjerne lugt fra sæderne i din bil. I nogle tilfælde kan det dog også opløse snavs og skidt, om end det ikke kan garanteres.

Ifølge The Sun er det også muligt at bruge denne blanding til at fjerne klæbrige pletter inde i din bil. Bruger du den andre steder end på tekstil, skal du være varsom. Start derfor med at bruge det på et mindre område.

Det britiske medie skriver også, at blandingen har egenskaber, der kan fjerne rust. Derfor er det også muligt at bruge den til andre formål.