Deler vildt ammebillede: Nu er hun kommet i modvind

Foto: Instagram.

Den australske snowboarder Torah Bright, der har deltaget i flere olympiske lege, er kommet i modvind.

Den australske snowboarder Torah Bright blev mor for første gang i 2020. På Instagram har hun delt flere billeder af det lille nye familiemedlem, men der er ét billede, der har fået en lidt anderledes modtagelse end de andre.

Læs også

Linse bryder sammen

Det skriver det australske medie News.

Sportstjernen markerede sin første Mors dag med en række billeder på Instagram sammen med sin 10 måneder gamle søn Flow.

På et af billederne kan man se Torah Bright stå på hovedet, mens hun ammer. Den imponerende akrobatik har fået mange til at sende likes og søde kommentarer til opslaget. Men Torah Bright har måttet sande, at ikke alle er lige store fans af hendes ammebillede.

Det australske sundheds- og wellnessite Body And Soul Australia har på sin Instagram-profil delt billedet af snowboarderen. 

“Helt besat af dette billede af Aussie snowboarder Torah Bright,” skriver de til billedet og hashtagger det ‘Wonder Woman’. Men det er langt fra alle, der er enige med det australske medie.

Flere angriber Torah Bright - både i sin rolle som mor, men mener også hun er opmærksomhedssøgende.

Det har fået Torah Bright til at kommentere på de mange negative beskeder i kommentarfeltet.

“I min verden”

I en Instagram-story skriver hun:

“At læse nogle af disse kommentarer gjorde mig ked af det,” skriver hun og fortsætter:

”I min verden bør mødre heppe på hinanden (det er svært nok i forvejen at være mor). Omfavn vores finurlighed og find glæden i enhver ting, der er moderskab. Vi gør det alle forskelligt. Der er ikke noget forkert eller rigtigt. Moderskab er rent. Jeg betragter mig først nu som en Wonder Woman, fordi jeg har tilsluttet mig den hellige MOR-klub. Intet andet end respekt til alle mødre," afslutter hun.

Foto: Instagram.

 

Læs også

Mor opdager røde mærker i sin nyfødte datters ansigt - Overvågning afslører den mørke sandhed