Den dag hendes forældre blev skilt sendte far blomster til mor: Nu græder alle over brevet, der fulgte med

Foto: Privat

En 17-årig piges forældre er gået hver til sit efter næsten to årtiers ægteskab. Den dag, papirerne på skilsmissen blev skrevet under, sendte hendes far en buket med moderens yndlingsblomster. Nu er der ikke et øje tørt.

Efter 19 års ægteskab besluttede teenageren Morgan Lynns forældre sig for at gå hver til sit. De søgte om skilsmisse, og det sker jo rundt regnet i halvdelen af alle ægteskaber og er derfor ikke noget særsyn.

Læs også

Død med corona: Familien er forfærdede, efter at have fundet ud af, hvordan hun blev smittet

(Artiklen fortsætter under billedet) 

Foto: Privat

Det er til gengæld det, som den 17-årige piges far valgte at gøre den dag, hvor skilsmissen gik igennem. Han sendte nemlig en buket blomster til sin ekskone.

Med buketten fulgte et kort.

(Artiklen fortsætter under billedet) 

Foto: Privat

"Det vil altid være dig, lød beskeden kort og godt," skriver Buzzfeed

Ifølge datteren har faderen altid sendt blomster til hendes mor, når hun havde en dårlig dag. På skilsmissedagen var således ingen undtagelse, og han sendte hende yndlingsblomsterne.

Da Morgan Lynn, som er fra Texas, så blomsterne og kortet, brød hun med det samme ud i gråd. Hun delte sin fars fine gestus på Twitter, og det har også rørt tusindvis af mennesker på det sociale medie.

Mere end 75.000 har delt billedet, som også er blevet liket af næsten 230.000 Twitterbrugere.

Rigtig mange kommenterer med, at de er blevet så rørt over faderens gestus, at de har måttet ty til lommetørklæder. Mange har efterfølgende forsøgt at muntre datteren op med glade billeder af hunde.

Hun er rørt over støtten, som kommer fra komplet fremmede. Men hun forstår også godt, hvorfor mange er blevet rørt over billedet af blomsterne og kortet.

"Jeg tror, at alle ser ægte kærlighed i det tweet," siger Morgan Lynn

Læs også

Buschaufføren stopper pludselig midt på vejen af hjertevarm årsag

 

Dagens Gossip