Den seksbenede hund ariel blev efterladt på parkeringspladsen: Nu er der endelig nyt om hundens helbred

Skrevet af Kamille Isaksen

22/01/2024
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Efter flere måneder er der nu endelig kommet en opdatering i sagen.

Mest læste i dag

Den opmærksomme læser kan måske huske, da den 6-benede hund Ariel blev fundet efterladt på en parkeringsplads tilbage i september. 

Det skete i den lille walisiske by Pembroke, hvor der udspillede sig en bemærkelsesværdig historie, da en seksbenet hundehvalp blev fundet efterladt på en parkeringsplads. Hunden, der har modtaget navnet Ariel, efter Disneys "Den Lille Havfrue", blev opdaget i en hjælpeløs tilstand, men har siden oplevet en bemærkelsesværdig forvandling.’

Det skriver BBC.

Ariel, der fik sit navn på grund af de to ekstra bagben, der var vokset sammen og lignede en havfruehale, har gennemgået en bemærkelsesværdig forandring. En international pengeindsamling blev nemlig sat i gangefter artiklen for at finansiere en nødvendig operation for at fjerne de ekstra lemmer. Imponerende 15.000 pund - svarende til omkring 130.000 kroner - blev indsamlet fra donorer verden over.

Operationen, som blev udført takket være de indsamlede midler, blev en succes. "Senest, jeg hørte om sagen, var hun i bedring. Hun får en masse kærlighed og bliver pylret om af plejepersonalet. Jeg kan forsikre om, at hun har det godt," fortæller en talsperson for Greenacres Rescue Charity, organisationen der har stået for indsamlingen.

Ariels historie er ikke blot en beretning om en overvunden fysisk udfordring, men også en fortælling om global medfølelse og samarbejde. Fra det øjeblik hun blev fundet forladt, har Ariel fået en ny chance i livet, takket være en pengeindsamling, der oversteg alle forventninger, og den dybe omsorg hun har modtaget fra sit plejepersonale og plejefamilie.

Nedenfor kan du se det opslag, som blev delt, da hvalpen blev fundet: