Denne kvinde blev anholdt: nu går internettet amok

Foto: Twitter

Denne kvinde blev anholdt den 11. september, og brugere på Twitter går amok i kommentarfeltet.

Misty Dawn Poole-Bohannon blev i dag, den 11. september, arresteret i Portland, Oregon. Hun er anklaget for overtrædelse og forstyrrelse af offentlig transport.

Læs også

Konen tvinger Aiden til at spise vegansk burger: Så sender han en komisk besked til restauranten

Brugeren Andy Ngô har på Twitter delt forbryderbilledet af hende, som han løbende gør på sin profil af anholdte i netop dette område.

Normalt får hans opslag, hvor han deler billeder af de anholdte, mellem 40 og 200 kommentarer. Men opslaget med Misty Dawn Poole-Bohannon har på nuværende tidspunkt over 3000 kommentarer.

Billedet deler vandene

Det er rigtig mange kommentarer til billedet af Misty Dawn Poole-Bohannon, der er malet med tusch i hele hovedet, og de går i mange retninger.

“Hun var den første, der gik kold til aftenen inden,” skriver en bruger og henviser til kvindens overmalede ansigt. Det er der flere, der er enige i. En anden skriver blandt andet: “Jeg kan også godt huske, hvordan det var at gå kold og have lorte venner.”

En tredje mener ikke, at hun er rask: “Jeg ved, at der er mange, der synes, det er sjovt at gøre grin med disse forbryderbilleder, og jeg indrømmer, at nogle af dem også har fået mig til at grine. Men wow… Det gør ondt i hjertet, at se alt den mentale sygdom i vores land, som bliver vist på disse billeder. Det er ikke et let problem at løse”

Der er også en bruger, der tror, at det er et barn, der står bag: “Hun har et lille barn, der fandt nogle tuscher, mens hun lå og sov.”

Det kan også være en halloweenudklædning, der er gået galt, påpeger en bruger: “Det er hvad, der sker, når du lader din 3-årig stå for din halloween-sminke.”

Uanset hvad der er gået forud for Misty Dawn Poole-Bohannon tuschtegning i ansigtet, så er hun som sagt nu anklaget for overtrædelse og forstyrrelse af offentlig transport.

 

Læs også

Oprørte McDonald’s-kunder: Det var ikke det, vi blev lovet

 

 

Dagens Gossip