Denne mands dødelige prutter slår myg ihjel

Foto: Shutterstock.com

En mand, der tilsyneladende kan slå så farlige prutter, at myggene omkring ham falder om, hævder, at han er blevet ansat af en virksomhed, der vil undersøge hemmeligheden bag hans dræbende prutter.

Joe Rwamirama, 48, er fra Kampala i Uganda. Han hævder nu, at videnskabsmænd er begyndt at undersøge den kemiske sammensætning af de giftgasser, han lukker ud af bagenden.

Ifølge Joe så har ingen i hans hjemby nogensinde fået malaria, fordi hans unikke bagdelskræfter slår insekter ud i en radius på omkring seks kilometer. 

Hvis påstanden er sand, så vil Joes dødsradius være større end Hiroshima-bomben.

De lokale hylder Joe som en helt: Den lokale barber fortæller til mediet The Sun: ”Han er kendt overalt i byen, som den mand, der kan dræbe myg med sine prutter. Når Joe er i nærheden, ved vi alle, at myggene forsvinder. Hans prutter for malaria til at forsvinde:"

En lokal mand kendte Joe fra barnsben. I løbet af malariasæsonen inviterede han Joe ind og bo hos sin familie. Ingen i nærheden af dem fik malaria. 

”Han dropper respektfuldt disse bomber, og det udrydder insekterne. Han gør det, han kan, og myggene falder - som fluer."

Joe selv har sagt: ”Jeg spiser mad ligesom alle andre, men ingen insekter kan sætte sig på mig, ikke engang en flue. Jeg lugter som en normal mand og går i bad hver dag. Mine prutter er som alle andres, de er kun farlige for små insekter og især for myg.”

Nu drømmer Joe om at markedsføre sin egen insektgift.

Læs også

Her er pillen der får dine prutter til at dufte af chokolade eller roser

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip