Dennis efterlod sin bil ved parkeringsfirma i lufthavnen: Fik et chok da han kom hjem fra ferie

Foto: Shutterstock

Clint Dennis fik sig noget at et chok, da han vendte retur til sin bil, efter at have været på ferie.

60-årige Clint Dennis og hans kone betalte 147 pund til et parkeringsfirma i nærheden af Heathrow Lufthavn i London, hvor de skulle have opbevaret deres bil, mens de var på ferie i Australien.

Læs også

Dansk sangerinde død

Parret, der er fra Peterborough i England, fløj afsted til Australien den 6. december sidste år, hvor de valgte at efterlade deres Nissan Navarra hos Universal Meet and Greet ved Heathrow Lufthavn.

Da de vendte retur efter deres rejse, hvilket de gjorde den 12. januar i år, fik de sig noget af et chok, da de ringede til firmaet, for at kunne hente deres bil. Telefonen blev nemlig ikke taget.

Til sidst valgte det britiske par at give op. Det fik dem til at bruge 289 pund på en taxa, så de kunne komme hjem, hvilket efterlod Clint Dennis' kone i tårer.

"Jeg har kontaktet dem mere end ti gange, men de har ikke givet mig en løsning," sagde Clint Dennis til The Sun.

"De siger, at de ikke er ansvarlige for min bil. At det er op til parkeringsfirmaet."

Parret er meget kede af, at de har mistet deres bil. Ikke nok med det, så frygter de, at den er blevet brugt, mens de har været på ferie. Det skyldes, at de har fået en parkeringsafgift på 50 pund.

"Jeg er udkørt. Jeg har mistet min bil til 25.000 pund, og jeg skal bruge den til mit arbejde," lød det fra Clint Dennis.

For at gøre det hele værre, fik han også en chokerende besked, da han kontaktede politiet. Her fik han nemlig overbragt en besked om, at han ikke var den eneste, der manglede en bil. Faktisk var der blevet anmeldt intet mindre end 73 forsvundne biler.

Han sagde, at han allerede blev frustreret, da de skulle aflevere bilen. Ham, der skulle stå for at afhente den, kom nemlig for sent.

"Vi ringede til parkeringsfirmaet flere gange, men deres telefon var slukket, og deres telefonsvarer var fuld," sagde Clint Dennis om det øjeblik, hvor det gik op for ham, at hans bil var væk.

"Jeg var nødt til at betale 289 pund for at blive hentet af en taxa i lufthavnen. Min handicappede kone var i tårer."

Da de kom hjem, fandt de et brev fra et parkeringsfirma, der krævede, at de betalte 60 pund. Overvågningskameraer på en parkeringsplads i London har vist, at deres bil blev brugt til at køre i London, mens de var på ferie.

Læs også

Der er stille og roligt i McDonald’s restauranten: Kort efter sker det utænkelige

Clint Dennis sagde, at han bestilte denne tjeneste via en sammenligningsside, der hedder Ezybook. Både denne side og Universal Meet and Greet er blevet kontaktet af The Sun, for at få en kommentar, men ingen af dem er vendt tilbage.

 

Dagens Gossip