Deres date startede godt: Pludselig sagde han noget, der fik hende til at flygte

Foto: TikTok

En date, der faktisk startede godt, endte med at blive den 'værste date nogensinde' for en kvinde, der endte med at flygte fra stedet.

Kailly Jo hævder, at hun har været på 'den værste date nogensinde', som hun endte med at flygte fra. Hendes date blev fuld og havde en alarmerende adfærd, der udviklede sig efterhånden som aftenen skred frem.

Læs også

Kvinde bandlyst fra pub efter genial klage over maden

Det er Kailly Jo selv, der har valgt at åbne op om, hvor 'forfærdelig' en date, der var tale om. Det har hun gjort i en video, hun har delt på det sociale medie TikTok.

Og i videoen afslører hun, at det bestemt ikke gik, som det skulle, skriver The Sun.

"Jeg gik gennem regnen tilbage til min bil, for at komme væk fra denne mand så hurtigt som muligt," afslører hun.

Hun forklarer også, at hun er enlig mor, og at hun ikke har meget tid til at gå på dates.

"Daten startede udmærket. Han er ikke min type, men jeg gav ham en chance, fordi jeg ikke har haft meget held med min type," siger hun.

Hun fortæller også, at hun faktisk havde det sjovt med manden, fordi de havde de samme interesser og havde samme politiske overbevisninger.

"Jeg fik to øl, han fik fire øl - rødt flag! Vi gå videre til en anden bar, og vi taler om madlavning, og hvordan vi elsker skarpe knive."

"Jeg joker med, hvordan jeg barberer mine ben med en virkelig skarp kniv, og han siger, at han ikke ved, om jeg er seriøs på grund af mine tatoveringer."

"Og jeg siger: 'Jeg barberer mig overhovedet ikke'. Han løfter min arm for at se, om jeg barberer mig, og siger så: 'Hvis du ikke barberer dig, ville jeg ikke være på denne date med dig, for det er ulækkert'."

@thekaillyjo

WORST DATE IN MY LIFE!!! #mensuck #whycantibealesbian #singlemom #firstdate #IKnowWhatYouDid #TreatiestCupContest #ForYouPizza

♬ original sound - TheKaillyJo
WORST DATE IN MY LIFE!!! #mensuck #whycantibealesbian #singlemom #firstdate #IKnowWhatYouDid #TreatiestCupContest #ForYouPizza

Denne udmelding fra manden, faldt ikke i god jord hos Kailly Jo, der besluttede at gå lidt til ham. 

"Du hævder, at du er feminist, og at du er liberal og alle de ting, men du væmmes over den sociale konstruktion af kvinders kropsbehåring. Så jeg prøvede at grave dybere," siger hun.

"Han siger, at han er en mand, og at han gerne vil date en, der er det modsatte af ham selv."

"Uhm nej, det kaldes kvindehad. Så fortsætter han med at sige, at han er feminist, men han kan ikke lide de feminister, der går i overalls og påstår, at de bliver voldtaget, da de er de sidste, der bliver voldtaget."

"Til sidst fortalte jeg ham, at han var kvindehader, og jeg gik fra stedet."

Efter den forfærdelige date, ville han dog ikke give op. Efterfølgende fik Kailly Jo nemlig en besked fra manden, hun var på date med.

"Det var den værste bedste date, jeg nogensinde har haft. Jeg er ked af, at jeg ikke var særlig åben, og jeg er ked af, at det endte på den måde. Jeg havde det rigtig sjovt, og du er fantastisk! Ville bare sige det!"

"Det gik så hurtigt galt, og det fortryder jeg. Ikke at det betyder noget. Uanset hvad, så håber jeg, at du sover godt og får en god dag i morgen og en fantastisk weekend."

Kailly Jo var dog slet ikke enig med manden i, at det var en god date, selvom tingene gik skævt til sidst - og det besluttede hun sig for at fortælle ham.

"Det var 1000 procent den værste date, jeg NOGENSINDE har været på. Jeg var nødt til at udsætte mit svar et par dage, fordi jeg egentlig ikke ønsker at spilde mere af min tid, men dette skal siges," siger hun.

"Lad mig opsummere det kvindefjendske, skrøbelige maskulinitetslort, du følte dig tvunget til at sige på en date: Du sagde med så mange ord, at grimme kvinder ikke bliver voldtaget."

"Du fortalte mig, at jeg 'irriterer ​​dig grænseløst' - ikke én, men to gange. Du sagde ved mere end to lejligheder: 'Jeg hader feminister, fordi ...' og fortsatte så med at afsløre, at du føler dig målrettet af feminister for blot at være en mand, mens det i virkeligheden nok er fordi du ikke er en af ​​de gode."

"Jeg er en af ​​de feminister, der bærer overalls og skriger af folk, som du hader. Du er grunden til, at vi har brug for feminisme. Du er en del af problemet."

Læs også

8-årig dreng var nervøs for sin operation: Så gjorde lægen noget uventet

Manden valgte at svare retur på beskederne fra Kailly Jo, hvor han ganske enkelt blot fortalte hende, at hun er 'skør'.

 

Dagens Gossip