Deres lille pige var ked af sit store modersmærke - mor og far fandt på en rørende løsning

Privatfoto

Tanya og Adam ville ikke bare stå og se til, mens deres datter var ulykkelig over sit store modersmærke.

Tanya og Adam Phillips ville ikke have, at deres lille datter, Honey-Rae, skulle føle sig anderledes på grund af sine modersmærker. 

Så da Tanya fyldte 40 år ville hun ikke bruge penge på et luksuriøst spa-ophold eller smykker. Hun havde bestilt tid hos sin lokale tatovør. Her skulle hun tilbringe de næste fire timer på at få tatoveret et stort rødt modersmærke på benet. Et modersmærke, som ligner det hendes datter også har, fortæller Mirror. 

Læs også

24-årig mand ville hente telefonoplader i sin bil: Nu skal han 25 år i fængsel

"Nogle synes, at det er lidt ekstremt. Men for os var det helt naturligt at få sådan en tatovering, så vores datter ikke skulle tro, at hun var anderledes," fortæller Tanya. 

Det er nemlig ikke kun hende, som har fået en tatovering af modersmærker. Hendes mand, Adam, har også fået prydet hele benet med et stort rødt modersmærke. De indrømmer, at det er en del fremtrædende at have et stort rødt modersmærke på benet, men netop derfor var det vigtigt for dem at få. 

Honey-Rae på 18 måneder blev født med sit modersmærke, og det er ikke blevet mindre som hun er vokset op. 

"Det er mørkerødt og dækker næsten halvdelen af hendes krop. Fra hendes tæer til nederst på ryggen," fortæller Tanya. 

Hun har altid dækket Honey-Raes modersmærker til, da hun er bange for, hvordan fremmede vil reagere. En frygt, som blev virkelighed en dag, da hun en sommer var ude og handle med Honey-Rae i bare ben. 

"Da jeg stod i køen, kunne jeg se et ældre par, som stod og hviskede og kiggede på hendes ben. De bekræftede alle mine fordomme. Jeg tænkte, at hvis voksne mennesker vil være sådan, så vil børn være meget værre," siger Tanya.

De vidste, de måtte gøre noget. Så sidste år betalte Tanya for hendes mand kunne få tatoveret et modersmærke på benet, og nu har hun altså også selv fået tatoveringen - denne gang på Adams regning.

Første gang Honey-Rae så tatoveringen grinte hun, og pegede på sit eget modersmærke. Nu kan hun ikke holde fingrene fra mors og fars tatoveringer. 

"Jeg ved godt, at nogle vil synes, at det er lidt ekstremt. Men vi føler bare, at vi har sørget for, at Honey-Rae ikke skal føle sig anderledes," slutter Tanya.

Privatfoto

 

Læs også

Du har aldrig spottet den falske Monica i "Venner"