Derfor bør du sløre dit hus på Google Street View

Foto: Google Maps

Mange ved allerede, at Google Maps giver dig mulighed for at skjule dit hus fra Street View, men det rigtige spørgsmål, du bør stille dig selv, er, om det er noget, du bør gøre.

Google Maps er noget af det, som vi nok nu tager for givet, men som var helt utænkeligt for blot få år siden.

Det er bemærkelsesværdigt, at vi bare kan tage vores telefon frem og finde et hvilket som helst sted i verden - stort set - på få sekunder.

Men alligevel er det ret invasivt, når man tænker over det.

Læs også

'Rasende' Putin: Kæresten er gravid

For det er ikke mange, der kan lide tanken om, at mennesker verden over blot skal tænde sin computer eller finde sin telefon frem for at kunne se dit hus, din bil eller have.

Det er en ret enkel proces at få Google til at sløre dit hus, hvis det er noget, du ønsker at gøre.

Hvis du vil have dit hus sløret på Google Maps, er det en ret enkel proces. Du skal blot åbne for Google Maps og dernæst Street View, hvor du skal finde dit hus.

Herefter skal du klikke på "rapporter et problem", når du er sikker på, at du har fundet den rigtige adresse. før du klikker på "rapporter et problem", når du er sikker på, at du har fundet den rigtige adresse.

Når den spørger, hvilket problem du rapporterer, skal du klikke på knappen "Anmod om sløring" og vælge "mit hjem" som årsag.

Du bliver derefter bedt om at give flere oplysninger om, hvorfor du ønsker sløringen udført, og her kan du blot skrive, at man er bekymret for sit privatliv.

Foto: Google Maps

Apropos - hvad er årsagerne?

Ud over at alle kan se dit hus og adresse, kan det også give tyve og indbrudstyve mulighed for at undersøge din ejendom i ro og mag eller se, om du f.eks. har fået en ny bil.

Det kan også gøre det lettere for dem at vælge et mål ud fra tegn på velstand.

Det bliver også nemmere for onlinestalkere at finde frem til din adresse. 

Selv om disse ting er usandsynlige, er de bestemt ikke umulige, hvilket betyder, at det er den sikre løsning er at få det sløret.

Læs også

ILVA lukker alle butikker

 

Dagens Gossip