Desperat kvinde laver hærværk af helt særlig årsag: "Ring til mig før babyen er født"

Foto: Shutterstock.com

En kvinde er angiveligt så desperat i at få fast på Chris, inden hun skal føde sit barn, at hun har begået hærværk i store dele af den australske by Melbourne.

Det er svært at forestille sig, at man ikke skulle kunne få fat i en person via telefon, facebook eller en email, men det må alligevel være tilfældet for en kvinde i den australske by, Melbourne.

Hun er nemlig så desperat efter at få fat i Chris, at hun har lavet hærværk flere steder i byen, for at få ham til at kontakte hende.

Foto: Facebook

Hvad der ligger bag historien, er ikke til at sige, men billeder af kvindes graffiti er blevet flittigt delt på en Facebookside, der omhandler den bydel i Melbourne, hvor hærværket har fundet sted.

Helt præcist så har kvinden skrevet: “Chris u need 2 talk 2 me b4 baby is born, or don’t bother after,” Oversat til dansk vil det betyde, Chris, du er nødt til at tale med mig før babyen er født, ellers skal du slet ikke kontakte mig bagefter.

Læs også

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

Noget kunne tyde på, at kvinden er gravid og står til at føde inden længe, men at hun ikke kan få fat på Chris, som højst sandsynligt er faren til det kommende barn.

Foto: Facebook

“Ring til hende før hun ødelægger hele byen”

Det er i Facebookgruppen ‘The Frankston Community’, at der er blevet delt billeder af hærværket, der er blevet begået flere steder i bydelen. Her er billederne delt med jævne mellemrum, men sidste gang det blev delt, var det med en humoristisk besked.

Foto: Facebook

“Chris. Vil du ikke være venlig at ringe til hende, før hun ødelægger hele byen?”

Opslaget er både blevet delt, liket og kommenteret af flere tusinde mennesker, og folk følger nysgerrigt med, da de er interesserede i at finde ud af, om det lykkes kvinden at få Chris til at kontakte hende.

“Vil Chris ringe? Vil hun holde sit ord, når først babyen er blevet født?” skriver en person, mens en anden er mere spændt på, hvor længe Chris har til at kontakte hende.

“Jeg spekulerer på, hvor lang tid Chris mon har? Kom nu Chris, vi har lidt længe nok,” lyder det fra personen.

Foto: Facebook

Det vides naturligvis ikke 100 %, om det er en desperat kvinde, der står bag graffitien, eller om det bare er nogle spøgefugle, der ville more sig. Nogle i Facebook-gruppen diskutere også om, hvorvidt den første besked måske var ægte nok, men at de andre identiske beskeder rundt omkring i byen, måske er folk, der blot synes, at det er sjovt at efterabe.

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip