Det stopper aldrig: Overtatoveret kvinde får ny vild kropsudsmykning

Foto: Instagram ambs_luke09

Det er en vild transformation, den 25-årige kvinde er gået igennem i løbet af de sidste år, og den ser ikke ud til at stoppe.

Amber Luke fra Australien har gennemgået lidt af hvert i løbet af de sidste år, når det kommer til kropsudsmykning. 

Kvinden, der er kendt som ‘Dragon girl’, har bl.a. fået hele kroppen tatoveret. Hendes tunge er blevet delt i to, numsen har fået et løft og hendes øjne er også blevet tatoveret. Sidstnævnte resulterede i, at hun var blind i tre uger bagefter.

Læs også

Sex-ekspert: Dette ord tænder din partner

Men det får altså ikke Amber Luke til overveje, om nok er nok.  

Denne gang er det ørerne, der har fået en tur. Faktisk er de allerede opereret spidse, men nu er det den nederste del af ørerne, der er blevet ‘stretched’. Det skriver News.com.

Fået huller i ørerne

Stretching betyder, at et piercinghul udvides til en størrelse, der er større end normalt. Ifølge Bodymod.dk kan hullet trække sig sammen igen, hvis det bliver udvidet til 8 mm. Men det er lidt under den størrelse, som den unge kvinde fra Australien har valgt at få lavet.

Amber Luke har på sine sociale medier afsløret, at de udvidede huller nu er 32 mm, hvilket blev fejret med at sætte store glitrende øreringe i ørerne.  

På Instagram kan man også se billeder af Amber Luke, før hun gik i gang med at få diverse operationer og tatoveringer.

Selvom der er mange, der synes, at den 25-årige kvinde er gået langt over stregen, når det kommer til kropsudsmykning, så rører det hende ikke. Hun har lært at leve med folks meninger og kommentarer, som hun ikke bruger meget energi på.

”Jeg besluttede som 20-årig, at sige f ** k jer alle, jeg får lavet det, jeg har lyst til. Samfundet er så fuld af had og ligegyldige meninger om dig og hvordan du ser ud, ” slår hun fast.

Læs også

Derfor renser Mary sit ansigt med menstruationsblod

Dagens Gossip