Disciplinærsag for at være for fræk: Sygeplejerske passede coronapatienter i gennemsigtig kittel

Sygeplejersken turnerede i dette outfit. Foto: Privat

En sygeplejerske har skullet stå skoleret i Rusland efter hun valgte at pleje coronapatienter kun iført undertøj og en gennemsigtig beskyttelsesdragt. Billederne af sygeplejersken gik viralt og det var for meget for hospitalets ledelse.

Der var ellers ikke nogen af patienterne på coronaafdelingen på hospitalet i Tula, der klagede over sygeplejersken. Hun havde sin daglige gang på en mandeafdeling på hospitalet, der ligger ca. 150 kilometer syd for Moskva.

Desværre for sygeplejersken var hospitalets ledelse ikke af samme overbevisning som patienterne, og nu er hun blevet straffet for ikke at overholde kravene til medicinsk beklædning.

Læs også

Langt fra slut: Højeste antal smittede på et døgn

Sygeplejerskens 'undskyldning' var, at det var for varm at have regulativ beklædning på under den gennemsigtige PPE-dragt. 

Ligeledes udtalte hun til sine foresatte, at hun ikke var klar over, at dragten var så gennemsigtig, som man kan se på billedet, og at hun rent faktisk havde en badedragt på og ikke undertøj.

Sygeplejersken vidste tilsyneladende ikke at dragten var så gennemsigtig.

Selvom sygeplejersken, der er i 20'erne, ikke ligefrem fik klager, så udtalte en af patienterne, at hendes beklædning frembragte en 'vis forlegenhed'.

Rusland hårdt ramt af coronavirus

Rusland er et af de lande i verden, der er hårdest ramt af sygdommmen i øjeblikket. Med små 320.000 bekræftede smittede og mere end 3.000 dødsfald, er Rusland det land i verden efter USA, der har flest bekræftede smittede. Antallet af registrerede døde er så lavt, at mange ikke mener, at Rusland registrerer dødsfaldene korrekt. 

Kritikken mod Rusland går på, at landet registrerer coronarelaterede dødsfald anderledes end andre lande, men Rusland fastholder, at deres måde at opgøre dødsfald på er korrekt.

I Tula, hvor den pågældende sygeplejerske arbejder, er der under 3.000 registrerede smittede med omkring 20 dødsfald.

Læs også

Islam-ekspert: Derfor skal du slå kvinder

 

 

 

Dagens Gossip