Disse ting imponerer kvinder på første date

Foto: Shutterstock

Der er meget, man kan gøre, for at tage sig bedre ud.

Jana Hocking lægger ikke skjul på, at hun har været på mange date. Hun mener derfor, at hun er blevet lidt af en ekspert på området, og hun fortæller nu, at det er de første fem minutter af daten, der sætter stemningen.

Det er inden for de første fem minutter, at hun finder ud af, om daten bliver en succes.

Det skriver news.com.au. 

Læs også

Bizar årsag til forældre dypper børnenes hoveder i vand

Hun er klar over, at hun kan fremstå overfladisk, når hun siger, at hun dømmer sine dates, men hun er overbevist om, at alle mennesker dømmer andre. 

Hun kan blandt andet finde på at dømme sine dates ud fra deres sko, tænder og hår. Og hvis hun ser noget, hun ikke kan lide, så leder hun hurtigt efter udgangen. 

Jana fortæller, at det vigtigste er udstrålingen, man kommer med. Hvis man ikke kommer i sit flotteste kluns og dufter godt, så kan det tolkes som, at man ikke er investeret i sin date, eller at man blot er doven, siger hun. 

Hun var for nylig afsted på en date, hvor de aftalte, at de ville give hinanden 30 minutter til at gøre sig klar, før de skulle mødes på en bar.

Janas date ankom, og hun var overrasket over, at han var nybarberet, havde puttet produkter i håret, og at han havde meget flot tøj på. Hun mener derfor ikke, at der findes nogen undskyldninger. 

Hun siger, at mænd aldrig skal undervurdere, hvor meget en flot skjorte kan gøre. Jana mener, at det er noget, der kan give pigerne sommerfugle i maven. 

Jana fortæller om sin ene date, som endte med at hive hende tæt, da "hendes hår bare duftede så godt", hvorfor hun mener, at det er vigtigt at huske. 

Det er de nedenstående punkter, Jana er kommet frem til, er de vigtigte, hvis du er en mand og skal på date. 

1. Husk at børste tænder - og gerne husk tandtråden.

2. Vask håret og style det. 

3. Du skal for alt i verden huske deodorant og perfume. 

4. Det er vigtigt, at du gøre noget ud af dit outfit. 

5. Flotte sko!

Læs også

De ryger ud af X Factor i morgen

 

Dagens Gossip