DJ skal skyde konfettikanon udover publikum: Så sker det utænkelige

Foto: Instagram

En kvindelig DJ stod og fyrede den maks af, da hun ville affyre en konfettikanon, det endte bare ikke som hun havde håbet.

Flavia Ribeiro, også kendt som DJ Flavinha, optrådte i Santa Catarina i Brasilien i weekenden, da katastrofen ramte. 

En DJ skulle have behandling på hospitalet, efter at hun ved et uheld skød sig selv i ansigtet med en konfettikanon under et liveshow.

Læs også

Mor raser efter klamt fund i sin burger fra McDonald’s: “Min 11-årige autistiske søn er i chok”

På optagelserne kan Ribeiro ses stå foran det livlige publikum, mens hun holder konfettikanonen helt uvidende om, at hun har den vendt den forkerte vej rundt.

Foto: Instagram

Efter at have sat kanonen i gang får Ribeiro et ansigt fyldt med hurtiggående konfetti og bliver tvunget til at løbe af scenen.

På trods af at hun var i smerte, vendte Ribeiro senere tilbage til scenen for at afslutte sit sæt, men tog senere på hospitalet til behandling, da hun 'ikke kunne holde til mere smerte'.

Et klip af ulykken gik viralt, og Ribeiro har siden delt en opdatering med sine 33.000 følgere på sociale medier for at lade dem vide, at hun havde det okay. Det skriver LADbible.

Men på trods af, at hun ville fortsætte og se showet ud, afslørede Ribeiro, at hun kun varede omkring 20 minutter mere, før hun 'ikke kunne holde til mere smerte' og besluttede at få sig selv tjekket ud af læger.

Billederne herunder kan virke stødende for nogen, men her kan se hendes ansigt efter.

Foto: Instagram

 

Læs også

Inden længe sker det: Disse danskere får penge tilbage

 

 

 

 

 

Dagens Gossip