'Død' teenager vågner kort tid inden hans organer blev fjernet og doneret

Foto: Facebook

En 18-årig teenagedreng, der var erklæret død, vågnede på hospitalet kort tid inden hans organer skulle fjernes og doneres.

En teenagedreng, der blev erklæret død efter at være blevet kørt ned af en varevogn, begyndte at vise livstegn blot få timer før hans organer skulle doneres. Det skriver The Sun.

Læs også

Nu får 18-årig klimahelt sin egen statue: “Inspiration til andre unge piger”

18-årige Lewis Roberts vågnede kort efter, at hans sønderknuste familie var blevet fortalt, at han var hjernedød. Dette blev de informeret om fire dage efter den tragiske trafikulykke. 

Få timer før hans organer skulle fjernes, for at de kunne doneres, begyndte han at trække vejret af sig selv. Lægerne havde ellers udtalt, at der 'ingen chance' var for, at han ville overleve. Det skriver The Sun. 

For to uger siden så det ud til, at en gymnasieelev fra Blackshaw Moor i Staffordshire ville tabe kampen for sit liv, da han var indlagt på Royal Stoke University Hospital.

Foto: Facebook

Lewis blev kørt ned af en varevogn i byen Leek om eftermiddagen lørdag den 13. marts. 

Men nu bliver han angiveligt stærkere for hver dag, der går, efter på mirakuløs vis at have overlevet. Dette har naturligvis efterladt hans familie mere håbefuld end nogensinde. 

Der er blevet startet en indsamling til Lewis, hvortil der indtil nu er blevet doneret mere end 36.000 kroner. Indsamlingen er blevet arrangeret af Chloe Roberts, der også har fortalt om ulykken. 

"Den 13. marts led Lewis katastrofale hovedskader, da han blev kørt ned af en varevogn i sin hjemby Leek og blev fløjet til hospitalet, hvor han blev han opereret." 

"Fire dage senere fortalte lægerne til vores familie, at der ikke var mere, der kunne gøres, da han var hjernedød og desværre var afgået ved døden."

Foto: GoFundMe

"Efter at have taget afsked med Lewis, besluttede den nærmeste familie, at hans organer skulle doneres for at redde syv andre menneskers liv." 

"Dette købte Lewis ekstra tid, før maskinerne blev slukket. Få timer før Lewis' operation begyndte han at trække vejret af sig selv." 

"Et mirakel, som enhver familie kun kunne håbe på, efter at være blevet fortalt, at han havde nul chance for at overleve." 

"Herefter har Lewis haft fremskridt. Han er begyndt at reagere på smerteprøver, bevæger sine lemmer alene og bevæger også hovedet fra side til side, blinker og bevæger også munden. Hver dag bliver denne dreng stærkere." 

"Mange har ønsket at sende penge til Lewis. Alle penge, der sendes, vil være til Lewis, når han er hjemme og tilbage på benene." 

"Vi vil blot, som familie, sige mange tak, og vi er meget taknemmelige for alles bønner og hilsner til Lewis." 

Foto: Facebook

Efter lanceringen af indsamlingen, har Lewis' søster, 28-årige Jade Roberts, fortalt følgende til det britiske lokalmedie Stoke-on-Trent Live: 

"Mange, mange tak til hver eneste af jer, der har doneret. Lewis bliver rigtig glad. Vi kan ikke vente til, at han vågner op og ser det." 

Staffordshire Police undersøger fortsat, hvordan ulykken er sket.

Læs også

Ny lov træder i kraft i dag: Nu er det slut

 

Dagens Gossip