Donald Trump smittet med coronavirus

Den amerikanske præsident Donald Trump og hans hustru Melania, er begge blevet smittet med coronavirussen.

En stor dag nærmer sig efterhånden i USA. Amerikanerne skal nemlig snart beslutte, hvem de ser reagerer deres land i de kommende fire år.

Skal det være Donald Trump, eller bliver det i stedet demokratiske Joe Biden, der skal sidde som amerikanske præsident, når præsidentvalget finder sted i november?

Læs også

Forudsigelse: Så mange flygtninge vil komme til Danmark i 2021

Førstnævnte har fået en rigtig dårlig optakt, da han og konen Ivanka Trump er blevet bekræftet smittet med coronavirus. Det bekræfter præsidenten selv på Twitter.

“I aftes blev Melania og jeg testet positive for Covid-19. Vi går omgående i karantæne, og begynder på vores helbredelsesproces. Sammen kommer vi gennem dette,” lyder det fra Donald Trump på Twitter.

 

Læs også

Drastisk corona-beslutning: Minister udsteder dødsdom

Også Melania Trump bekræfter på Twitter, at præsidentparret er blevet smittet med virussen.

Ligesom alt for mange amerikanere, der Donald og jeg i karantæne efter at være blevet testet positive for Covid-19. Vi har det godt, og vi har udsat alt arrangementer,” lyder det fra præsidentkonen.

Donald Trumps læge Sean P. Conley bekræfter, at præsidentparret har det godt, og at de ikke oplever nogle symptomer i forbindelse med smitten.

 

 

Dagens Gossip