Dræbte pædofil med 200 ofre på samvittigheden: "Poetisk retfærdighed"

Foto: Shutterstock

En 30-årig mand kaldte det 'poetisk retfærdighed', da han slog pædofil, der havde misbrugt 200 børn, ihjel.

En indsat i et fængsel voldtog og dræbte 'Storbritanniens værste pædofil' i et sadistisk angreb. Han er nu blevet idømt 34 års fængsel for forbrydelsen. Det skriver Daily Mirror.

Læs også

Smitten eksploderer i dansk ghetto

Den 30-årige Paul Fitzgerald kaldte dræbte på Richard Huckle i et britisk fængsel for 'poetisk retfærdighed', da den pædofile mand har misbrugt i omegnen af 200 børn. 

Fitzgerald ønskede, at 33-årige Huckle skulle føle, hvad hans mange ofre havde følt. Han kvalte ham med et kabel, borede en kuglepen ind i hovedet på ham, og penetrerede hans anus og tarm med en stump genstand. Angrebet stod på i hele 78 minutter, blev der berettet om i retten. 

Fitzgerald gik ind i Huckles celle i Easy Yorkshire-fængslet den 13. oktober sidste år. Han var bevæbnet med et hjemmelavet våben, der var lavet ud af en tandbørste og en kuglepen, og genstande til at kneble ham samt binde hans arme og ben. 

Han fortalte efterfølgende til fængselspersonalet, at han ønskede at tilberede dele af Huckles krop. Ligeledes fortalte han, at han ville have fortsat med at dræbe andre indsatte, men han 'havde det for sjovt'. 

Fitzgerald, der lo, da en dommer beskrev ham som en 'psykopat' blev idømt en livstidsdom, og skal mindst afsone 34 år for mordet, der involverede 'seksuel sadistisk opførsel', skriver HullLive. 

Den hårde dom har sandsynligvis ikke påvirket Fitzgerald synderligt. Han deltog i retssagen via et videolink fra fængslet. Flere gange i løbet af retssagen kunne han høres grine, mens han blot skabte og strakte sine arm, da dommeren idømte ham en livstidsdom. 

Anklageren i sagen, Mr MacDonald, fortalte, at det var et overfald, der var nøje planlagt til at 'ydmyge og nedbryde' Huckle, som Fitzgerald beskrev som 'Storbritanniens værste pædofil'.

Læs også

Mor deler video - så bliver hun lagt for had: Hvordan kan du finde på det?

I 2016 blev Huckle kendt som 'Storbritanniens værste pædofil', da han blev idømt 22 livstidsdomme, efter at have indrømmet hele 71 lovovertrædelser, herunder voldtægt af børn i alderen seks måneder til 12 år mellem 2006 og 2014. 

 

Dagens Gossip