Drengestreger: Lokkede bilister helt ud i skoven med falske vejskilte

Privatfoto

Drengestreger resulterede i, at mange biler blev ledt ind i en blindgyde i skoven.

Det var en helt almindelig mandag morgen i Sverige, men i den centrale del af landet kom der pludselig trafikale problemer, da en masse biler blev sendt mod en ellers ganske fredelig skov. 

Skovens dyr gjorde sandsynligvis store øjne, da en lang bilkø hobede sig op mellem de grønne grantræer i det naturskønne område Dalarna.

Læs også

Internettet raser over kvindes falske anklager mod sort mand

Bilisterne blev ledt på afveje, da de kørte på motorvejen E16 mellem Falun og Borlänge, hvor spøgefugle så deres snit til at sende morgentrafikken helt ud i skoven.

Motorvejsstrækningen var ramt af vejarbejde, og i den forbindelse havde ukendte personer haft held til at omdirigere trafikken ved at ændre på skiltningen, så trafikanterne endte i en blindgyde i skoven.

En af dem, der fulgte den omdirigerede trafik, var Andreas Forsman, og han begyndte at blive lidt urolig, da han nærmede sig en bondegård ad en lille grusvej.

"Først kørte vi på en grusvej langs E16, men så drejede vejen ind til nogle gårde, og det føltes meget privat. Til sidst måtte vi stoppe ved en stor bilkø på en skovvej," siger han til DT.se.

"Jeg kunne ikke se enden af køen, så jeg ved ikke, hvor mange biler der var," forklarer han.

Andreas måtte vende bilen om og køre tre kilometer for at nå ud til motorvejen, og den ufrivillige skovtur betød, at han kom en halv time for sent på arbejde, men han kan dog sagtens grine af oplevelsen.

Det vides ikke, hvem der stod bag drengestregerne.

Læs også

10-årig dreng alvorligt til skade: Faldt ud af forlystelse

 

 

Dagens Gossip