Efter flere sager: Nu vil pub skifte navn med Boris Johnson som inspiration

Foto: Google Maps

En udlejer, der gentagne gange har ændret navnet på sin pub for at lave sjov med forskellige politiske skandaler, har antydet, at han planlægger endnu en omlægning.

Boris Johnson har som premierminister haft en periode med flere dårlige sager, som især retter sig mod festlige forsamlinger på Downing Street 10 - alt imens at Storbritannien var under lockdown.

Hvad der engang var James Atherton pub i New Brighton, nær Liverpool, kunne snart blive “The Lying Boris”.

Ejer Daniel Davies drillede kunder ved at dele et nyt kunstværk, der viser premierministeren med en flaske i hånden og iført festhat.

Læs også

Glemte at aflevere flaskebon: Det blev hans store held

Det skriver Metro.

Pubben hed tidligere 'The Three B***ends', og dens skilt indeholdt en collage af Boris Johnson, Matt Hancock og Dominic Cummings med klokker på hovedet i oktober 2020.

Det blev efter sigende en protest, da Liverpool City-regionen blev placeret i Tier Three-lockdown, og tvang pubber til at lukke.

Efter Cummings' afgang fra Downing Street i november 2020, blev pubben omdøbt til “The Two Helmets”; hygger sig med premierministeren og hans tidligere sundhedssekretær.

Begge blev vist iført hjelm, da udlejeren protesterede mod fortsatte restriktioner på pub-handlen.

Davies påpegede, at både Hancock og Cummings, premierministerens tidligere chefrådgiver, forlod deres stillinger inden for få uger efter, at skiltene gik op. Han tweetede:

“Næste navneændring for pubben.? Den første var The Three B***ends (Cummings gik et par uger senere) Næste var The Two Helmets (Hancock gik et par uger senere) Så. To ned en tilbage!”

Tilbage under den første rebrand sagde Daniel, at det skyldtes, at Regeringen gav sektorer som bar og pubs skylden for spredningen af ​​covid-19. Han sagde tidligere:

 “Vores forretning er blevet decimeret, og deres manglende handling har forværret problemet. Westminsters yderligere beslutning om at vælge og vrage, hvilke typer spillesteder der kan åbne, baseret på dem, der serverer måltider, er forbløffende.”

Læs også

Trods stigende priser: Så billig er en elbil i forhold til en benzinbil

 

Dagens Gossip