Efter at have været gift i 62 år blev de flyttet på hvert sit plejehjem: Nu bliver de endelig genforenet

- Det er det mest triste billede, jeg nogensinde har taget. De græder hver gang, de ser hinanden, og det er hjerteskærende, skrev barnebarnet til billedet. Men nu er der heldigvis godt nyt til bedsteforældrene.

Efter 62 år sammen som ægtefolk blev Wolfram Gottschalk og hans kone Anita tvunget til at leve hver for sig.

De to ældre mennesker kom på hvert sit plejehjem, men hver gang de havde chancen, besøger de hinanden. Hver eneste gang endte det i tårer.

Billedet af det ældre par blev taget af deres barnebarn Ashley Bartyik. Det er gået viralt, efter hun delte det på Facebook i august. 

(Artiklen fortsætter under billedet)

Fotoet viser det ældre par tørre tårerne væk, mens de sidder med hinanden på et plejehjem i British Columbia i Canada.

- Det er det mest triste billede, jeg nogensinde har taget. De græder hver gang, de ser hinanden, og det er hjerteskærende, skrev barnebarnet til billedet.

Hun og familien har kæmpet en kamp for at få de ældre mennesker genforenet, så de kan tilbringe deres sidste tid sammen.

Men nu er der heldigvis godt nyt i sagen.

Læs også

Vagabonden Kim var knust, da tyve stjal hans barnevogn: Men så faldt Lisbeth over et opslag på Facebook

Torsdag kunne barnebarnet meddele, at parret endelig er sammen igen.

- Wolfram er endelig blevet flyttet hen på samme plejehjem som Anita i Morgan Heights. Genforeningen var fyldt med glædestårer. Nu kan de være under samme tag i deres sidste år, og vi kan ikke være mere taknemmelige, skrev hun på Facebook.

(Artiklen fortsætter under billederne)

 

Familien har - siden historien om Wolfram og Anita kom ud til mange på nettet - hørt fra andre familier, hvor par er blevet splittet fra hinanden.

Læs også

Kassedame lægger mærke til ældre kvindes mærkelige køb: Indsér at hun er ved at blive svindlet

Derfor har familien nu besluttet, at de fremover vil kæmpe for, at andre ægtepar også kan blive sammen, når de skal på plejehjem.

 

 

Dagens Gossip