Elever overtrådte mobilforbud: Du gætter ALDRIG hvad læreren så gør

19/05/2023 11:08

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En lærer havde en noget anderledes metode til at ‘straffe’ sine elever for ikke at følge reglerne.

Mest læste i dag

Strenge regler hersker i en mellemskole i Guizhou, Kina: Det er ikke kun forbudt at ryge og drikke alkohol. Romantik og mobiltelefoner er også strengt forbudt.

Det sidste forbud overholdte 9. klasses-eleverne for nylig slet ikke – med voldsomme konsekvenser.

En lærer besluttede at disciplinere de teenagere, der ikke fulgte skolens regler.

Dem, der havde deres smartphones med på trods af forbuddet, skulle aflevere dem. Dog ikke i en skuffe eller æske – mobiltelefonerne skal placeres efter hinanden i en skål fyldt med vand.

Som AsiaOne rapporterer, blev forældrene informeret på forhånd om forbuddene og fik deres tilladelse til at straffe deres børn i tilfælde af en overtrædelse. Forældrene var endda enige om, at man som konsekvens selv kunne smide mobiltelefonerne på gulvet.

Men læreren på Mingya-skolen besluttede sig for en mere drastisk taktik.

Han filmede sin straf og delte derefter sin usædvanligt voldelige metode på internettet. Straffeklippet blev kritiseret af mange brugere, der mente, at det hele var fuldstændig overdrevet.

"Selv om forældrene er enige, er det ikke den rigtige måde," skriver en bruger. "Mobiltelefonerne koster penge." Brugeren bør hellere konfiskere apparaterne og overlade straffen til forældrene.

Men den pågældende lærer ser det anderledes: "Fordi det kunne have en dårlig effekt for børnene at smide telefoner på gulvet, besluttede jeg, at vandbehandling var en mere passende løsning," siger manden.

Efter at hans metode fik opmærksomhed på internettet, kommenterede Mingya-skolen også hændelsen. Læreren blev ifølge en erklæring irettesat.

Herunder kan du se klippet som gik viralt.